5o Φεστιβάλ Traverso 2020: Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία αφίσας

Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλλει προτάσεις για την αφίσα του Traverso Festival 2020, του 5ου συνεχόμενου φεστιβάλ που γίνεται στην Λακήθρα Κεφαλονιάς κάθε Ιούλιο.

Σε πρώτο στάδιο δεν απαιτούνται συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, αρκεί δηλαδή να μας στείλετε ένα σχέδιο της εικαστικής ιδέας σας. Εντούτοις, σε περίπτωση ολοκληρωμένων έργων, σημαντικό είναι να λάβετε υπόψιν τις τεχνικές γραφιστικές προδιαγραφές μιας αφίσας που θέτουν ορισμένους περιορισμούς σε εικαστικά έργα.

Οι έννοιες που σημαντικό είναι να προβάλλονται είναι η αυτο-οργάνωση, η συλλογικότητα, η συμμετοχικότητα, η διαδραστικότητα, η πολυπολιτισμικότητα, η αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων, η εγγύτητα του ανθρώπου και της φύσης, καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος από ανθρωπογενείς παράγοντες (π.χ. επικείμενες εξορύξεις πετρελαίου). Επισημαίνουμε ακόμα ότι το φεστιβάλ έχει κατά κύριο λόγο μουσικό χαρακτήρα, συνεπώς η έμφαση σε αυτό είναι ευπρόσδεκτη.

Μπορείτε να στέλνετε τα έργα σας ως τις 31 Μαρτίου 2020 στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καθένας μπορεί να συμμετέχει με παραπάνω από μία προτάσεις.
Στην περίπτωση που η πρότασή σας επιλεγεί, η αφίσα θα φέρει το όνομα του δημιουργού και το όνομά σας θα περιλαμβάνεται στους συντελεστές του φεστιβάλ, εφόσον βέβαια το επιθυμείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προηγούμενα φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: www.e-traverso.gr

Περιμένουμε με χαρά τις προτάσεις σας! 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…