Ο ζωγράφος Σπύρος Γελέκας εκθέτει έργα του δίπλα στον Dali και τον Picasso

Ενώ συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η έκθεση στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη, «Imaginations Through a Painted Canvas", ο καλλιτέχνης Σπύρος Γελέκας δημιουργεί δίπλα στον Dali και Picasso. Επιστρέφει στην Κίνα, αυτή τη φορά δίπλα τον Πικάσο και τον Νταλί, στις 27 του Οκτώβρη στην JiaxingCity, Zhejiang Province. Πρόκειται για μια παρουσίαση έργων των δύο μεγάλων καλλιτεχνών του 20ου αιώνα με τίτλο "The Prosperous", όπου ανάμεσά τους θα βρίσκονται και σύγχρονοι ζωγράφοι από Γαλλία, o Frederic Payet , την Αφρική oRobert Koch, από Ρωσία o Alexander Babich και την Ελλάδα, o Σπύρος Γελέκας. 


Την διοργάνωση έχει αναλάβει για άλλη μια φορά η MO2art (micro-oxygenatedart) και η The International Artists Exchange Association (IAE) στην οποία ο καλλιτέχνης είναι μέλος από το 2017 σε συνεργασία με την housing estate Vanke, μια από τις 10 κορυφαίες εταιρίες στην Κίνα και στις 500 παγκοσμίως η οποία στήριξε τις προηγούμενες δύο εκθέσεις του Σπύρου Γελέκα με τον Σαλβαντόρ Νταλί σε Πεκίνο και Κουνμίγκ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όπως έχει πει και ο ίδιος, η νέα σειρά του φανταστικού κόσμου που έχει αποτυπωθεί πάνω στους καμβάδες, παρουσιάζεται αυτήν την περίοδο για πρώτη φορά, στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη μέχρι και τις 16 Νοέμβρη και μετά  από μια σύντομη επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη, τα έργα θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στα βάθη της Ασίας την νέα χρονιά αλλά και σε Ευρώπη.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…