πριν από 6 χρόνια

«θαμμένα δεδομένα : πειράματα με το χώμα» 5η δράση καλοκαιρινής εκστρατείας από την Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη

Η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη  σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Φωκάς- Κοσμετάτος» πραγματοποίησε στις 5/7/2018 στο Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς, τη 5η δράση της καλοκαιρινής εκστρατείας  με τίτλο: Τα «θαμμένα δεδομένα : πειράματα με το χώμα»

Οι εμψυχώτριες  Ευαγγελία Μουλίνου – Σιούτη, Ειδ. Προσχολικής Αγωγής και η Αλεξάνδρα Στελλάτου, Περιβαλλοντολόγος, οδήγησαν τα παιδιά στα  μυστικά, μοσχοβολιστά  μονοπάτια του βοτανόκηπου, και με  συνοδεία τους ήχους των βατράχων  της πράσινης λιμνούλας τους έδειξαν την τεχνική της κομποστοποίησης  και όλοι μαζί    έφτιαξαν τον δικό τους σβόλο  ( χώμα πηλό νερό και σπόρους) και με τη δική τους φροντίδα θα περιμένουν  να φυτρώσει ένα νέο μικρό φυτό, οι πιο μικροί μας φίλοι έφτιαξαν όμορφους σελιδοδείκτες από  ξερά φύλλα του κήπου, γιατί υπάρχουν πολύ περισσότερα  ….. χρήσιμα  πράγματα απ΄ ότι νομίζουμε  κάτω και  μέσα στο χώμα  και το έδαφος!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…