Πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Ζακυνθινό καρναβάλι 2020

Ο Δήμος Ζακύνθου σε πυρετώδεις ρυθμούς για την οργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων2020.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2020 ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 (Αγίου Βαλεντίνου)

11:00 π.μ. Ντελάληδες στους δρόμους της πόλης. Από τον Άγιο Λάζαρο ως την πλατεία του Αγίου Μάρκου διαλαλούν την έναρξη του Καρναβαλιού 2020.
8:00 μ.μ. ΕΝΑΡΞΗ: «ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» με το πλήρωμα «94». Το παιχνίδι θα διαρκέσει 2 μέρες (14-15 Φεβρουαρίου). Θα γίνει ραδιοφωνική ανακοίνωση των θεμάτων στη σελίδα, ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. Στο Δημαρχείο Ζακύνθου, θα γίνει η παράδοση του υλικού που συμμετέχουν στις ομάδες.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

10:00 π.μ – 06:00 μ.μ. «ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» (πλατεία Σολωμού).
Το πλήρωμα «94» προσκεκλημένο από το Δήμο Ζακύνθου διοργανώνει ένα πλήρες παιχνίδι για τις καρναβαλικές ομάδες, που συμμετέχουν στο Ζακυνθινό Καρναβάλι, στην πλατεία Σολωμού και στο οποίο καλούνται όλες οι συντροφιές, σχολεία, σωματεία και ομάδες που επιθυμούν, να λάβουν μέρος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί από το πρωί ως απόγευμα και περιλαμβάνει όλες τις επιμέρους φάσεις και καταστάσεις που διεξάγονται και στο Πατρινό Καρναβάλι όπως ραδιοφωνικές μεταδόσεις θεμάτων, γρίφοι, παιχνίδια πλατείας, κουίζ, πλοήγηση στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης καθώς και αναζήτηση, πληροφοριών, σημείων, προσώπων και αντικειμένων που αποτελούν τον ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ. Μετά το τέλος του ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ θα ακολουθήσει ανακήρυξη των νικητών στο Πνευματικό Κέντρο.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 – ΑΣΩΤΟΥ (ΓουρουνοΚυριακή)

12:00 μ.μ. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η Καρναβαλική Ποδηλατάδα του Δήμου Ζακύνθου, στα πλαίσια του εορτασμού του Καρναβαλιού.
Αφετηρία και εγγραφές ώρα 11:00 στην Πλατεία Σολωμού.
Έναρξη ώρα 12:00 μ.μ. από οδό Λομβάρδου, Επαρχιακή Οδός Ζακύνθου Βασιλικού, Οδός Ηρώων Υψολίθου, Επαρχιακή οδός Καλαμακίου-Λαγανά, Στάση στην καφετέρια AIRPORT, ξεκούραση και συμμετοχή σε δρώμενα του χωριού. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου «Οι Μούσες» θα προσφέρουν κεράσματα και νερό σε κάθε ποδηλάτη. Επιστροφή από Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου Μαύρων Βολίων (δρόμος ΚΤΕΟ), Κάλβου, Αγ. Ιωάννου Λογοθετών, Ευγενίδου, Αλ. Ρώμα.
Τερματισμός: Πλ. Αγίου Μάρκου (Διαδρομή: 12,7 χλμ), όπου θα λάβουν μέρος στην κλήρωση ενός ποδηλάτου. Επίσης θα βραβευτεί η καλύτερη καρναβαλική αμφίεση. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ.
ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!
Συντονιστής ομάδα: Μιχάλης Δεμέτης
Διοργανωτής : Δήμος Ζακύνθου, Καρναβαλική Επιτροπή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

6:00μ.μ. ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗΣ

 

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 (ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ)

Όλο το νησί ψήνει από το πρωί!!!
ΜΠΑΓΟΡΔΕΣ στις γειτονιές της πόλης

12:00 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγερικού «Αντώνιος Μαρτελάος» σας καλεί στο Τσίκνισμα στην Πλατεία του Αγγερικού, με άφθονο κρασί, χορούς και τραγούδια.

12:30 μ.μ. «ΤσικνοΠέμπτη με τσου Αργασιώτες» στο Αργάσι. Ζωντανή μουσική, Κλόουν και face painting, Bubble Show και εναέρια ακροβατικά για τους μικρούς μας φίλους. Δωρεάν Φαγητό και κρασί. Το χορευτικό συγκρότημα «ADJARDO» του Πολιτιστικού Συλλόγου ΜΑΝΩΛΙΕΣ θα χορέψει παραδοσιακούς Χορούς. Ακόμη θα υπάρχει ξεχωριστό stage με D.J. για όλα τα μουσικά γούστα. Ακροβατικό Show από τους Aerialis. Άφθονο κρασί και ψητούρα!

02:00 μ.μ. Πλατεία Κατασταρίου. Ομιλία με μπαγόρδα και παραδοσιακούς χορούς. (Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στο Γυμναστήριο του Γυμνασίου Κατασταρίου).

03:00 μ.μ. Θεατρικό Happening “ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ… Πλατεία Δημοκρατίας (ΒΑSE). Άφθονο κρασί και ψητά.

6:30 μ.μ. ΚΑΜΑΡΑ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
Οι Ντελάληδες, οι κοντεσίνες και κόντηδες, η Φιλαρμονική του Δήμου Ζακύνθου, τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων μαζί και τα Καρναβαλικά Πλήρώματα θα συνοδέψουν την Καρναβαλική Μασκαράτα «Ετίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά» θα κατευθυνθούν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου με τη συνοδεία της Καρναβαλικής Επιτροπής, ο Δήμαρχος θα κυρήξει την έναρξη του Καρναβαλιού 2020.
Ακολουθεί party από τη ΛΑΪΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

9:00-12:00 μ.μ. Το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ζακύνθου» διοργανώνει υπαίθριο γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια ελεύθερο για όλους τους φίλους της παράδοσης μπροστά στο ΑΡΤΟΣ & ΥΓΕΙΑ διασταύρωση Αλεξάνδρου Ρώμα (Πλατεία Ρούγα) και Διονυσίου Στεφάνου (πλησίον στοά Βοζαΐτη).

9:00 μ.μ. ΧΟΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ-ΦΕΣΤΑ (Πλατεία Σολωμού). Ο Σύλλογος Απανταχού Αποδήμων Ζακυνθίων «Ανδρέας Κάλβος» σε συνεργασία με τη ΧΕΝ Ζακύνθου και το παραδοσιακό μουσικοχορευτικό συγκρότημα ΥΑΚΙΝΘΗ, αναβιώνουν το χορό του Πρασίνου, στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου συμβάλλοντας στη διατήρηση των ηθών και εθίμων του νησιού μας. (Είσοδος ελεύθερη).
9:00 μ.μ. Αποκριάτικος χορός των “ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑΔΩΝ ΤΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ¨ στον Κόκκινο Βράχο. (Πλατεία Σολωμού)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

11:00 π.μ. ΠΑΡΤΥ ΟΔΑΖ. Η Καρναβαλική Επιτροπή οργανώνει πάρτυ μασκέ για τα παιδιά του ΟΔΑΖ.

09:30 μ.μ. Ο Πολιτιστικός Αναπτυξιακός Σύλλογος «Το Κούκεσι» οργανώνει Πάρτυ KARAOKE στην έδρα του Συλλόγου.

3:00 μ.μ. Στο Πνευματικό Κέντρο Ο Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών αποκριάτικο party. (Πλατεία Σολωμού)

9:00 μ.μ. ΧΟΡΟΣ ΝΤΟΜΙΝΟ. Στον Κόκκινο Βράχο (πλατεία Σολωμού) θα πραγματοποιηθεί ΑΝΑΒΙΩΣΗ του παραδοσιακού Ζακυνθινού Χορού.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

3:00μ.μ. Πλατεία Μαχαιράδου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιράδου «Η Αγία Μαύρα» θα παρουσιάσει την ομιλία «Η πρώτη Νύχτα Γάμου» στο πολιτιστικό Κέντρο του χωριού, ενώ τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου θα παρουσιάσουν τοπικούς χορούς και τραγούδια.

4:00μ.μ. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Καραμπίνειο) στον Κόκκινο Βράχο (πλατεία Σολωμού).

4:00μ.μ. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του 3ου Δημοτικού Σχολείου, με χαρούμενες εκπλήξεις, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακυνθίων.

4:00μ.μ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Αγγερικού «Αντώνης Μαρτελάος» θα παρουσιάσει στην Κεντρική πλατεία του χωριού, την Ομιλία του Νιόνιου Αρβανιτάκη «ΤΟ ΣΚΑΡΤΣΟΦΟΛΙ». Ακολουθούν παραδοσιακοί χοροί, καντάδες και θα προσφερθεί το παραδοσιακό ρυζόγαλο.

9:30 μ.μ. CAMINITO TANGO ΣΤΗΝ 21Η ΜΑΪΟΥ . Τα τμήματα Αργεντίνικου TANGO της Σόνιας Μηχανού θα χορέψουν Αργεντίνικο TANGO στο δρόμο.

10:00μ.μ. Αποκριάτικος χορός (ΦΕΣΤΑ), του χορευτικού συγκροτήματος «Φιόρο του Λεβάντε» στη ΛΕΣΧΗ Ο ΖΑΚΥΝΘΟΣ. (Πλατεία Αγ. Μάρκου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 (ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ)

12:00 μ.μ. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ PARTY APO THN ΟΜΑΔΑ FRIENDS “PORTATIF” στο BURGER HOOD (Αλεξ. Ρώμα)

3:00 μ.μ. ΠΙΚΟΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ (Πλατεία Αγ. Λαζάρου)
Αφετηρία της παρέλασης από τον Άγιο Λάζαρο με κατάληξη την Λεωφόρο Δημοκρατίας (πλατεία ΟΤΕ). Οι μικροί καρναβαλιστές, θα παρελάσουν με κέφι και φαντασία στην πόλη.

5:00 μ.μ. Ο αθλητικός γυμναστικός σύλλογος «ΗΛΙΔΑ» θα παρουσιάσει σύγχρονες χορογραφίες.
Ακολουθεί ο σύλλογος Ακροβατικής και ενόργανης «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» που θα παρουσιάσει πρόγραμμα Γυμναστικής. Επίσης η “Acro Academy” θα παρουσιάσει ακροβατική γυμναστική.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

4:00 μ.μ. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ του 2ου Δημοτικού Σχολείου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακύνθου.

8:00 μ.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιράδου «Η Αγία Μαύρα» θα παρουσιάσει την ομιλία «Η πρώτη Νύχτα Γάμου» στην πλατεία Αγίου Μάρκου, ενώ τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου θα παρουσιάσουν τοπικούς χορούς και τραγούδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

6:00 μ.μ. ΟΜΙΛΙΑ. Μαθητές και μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου του “Άμμου” θα παρουσιάσουν στην πλατεία Αγίου Μάρκου την Ομιλία της Μιμίκας Σταμίρη «ΤΟ ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ» (Διδασκαλία: Αντώνης Αγαλιανός – Αθανασία Γκλεζάκη). Θα ακολουθήσουν ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ από τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου. Επιμέλεια: Γεώργιος Σιδηράς.

7:00 μ.μ. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ (Πλατεία Αγ. Σαράντα)
Κανταδόροι από τις “Μανώλιες” και τα χορευτικά τμήματα “Ο Σύρτης”, “Οι Μανώλιες” και “Το Φιόρο του Λεβάντε” θα χορέψουν καντρίλιες και αστικό χορό εποχής σε μουσικό σεργιάνι από την πλατεία Αγίων Σαράντα, δια μέσου της Αλ.Ρώμα, στην πλατεία Αγίου Μάρκου.
Θα ακολουθήσει συναυλία της «Μαντολινάτα 1958» και αποσπάσματα από την ομιλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγερικού “Αντώνιος Μαρτελάος” το Σκαρτσοφόλη του (Νιόνιου Αρβανιτάκη).

9:00μ.μ Καρναβαλική βραδινή παρέλαση με θέμα «Κόκκινη Νύχτα», αφετηρία πλατεία Αγίων Σαράντα και κατάληξη στην Πλατεία Αγίου Μάρκου. Συμμετέχει το Βραζιλιάνικο γκρουπ FURIOSA DADA με ρυθμούς Samba και πολύχρωμα φανάρια θα φωτήσουν τον ουρανό της Πόλης.

7:30μ.μ Μακιγιάζ για την Κόκκινη Νύχτα. (Πλατεία Αγ. Σαράντα)
(Μακιγιάζ οργάνωση NECI)
10:00μ.μ. «Λέσχη ο Ζάκυνθος». Αποκριάτικος Παραδοσιακός Χορός (ΦΕΣΤΑ) στην Μεγάλη Σάλα της Λέσχης (πλατεία Αγ. Μάρκου). Η παράδοση συνεχίζεται!!! Κέφι, Χορός, Ξεφάντωμα όπως παλιά, έτσι και τώρα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

3:00 μ.μ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΘΑΚΙΑΣ. Η ομάδα Λαϊκού Θεάτρου Λιθακιάς «ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΤΑΛΗΣ» παρουσιάζει την ομιλία του Γιάννη Πομώνη «Ο Κουριόζος» στο προαύλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιθακιάς (παλιό Δημοτικό Σχολείο).

7.00 μ.μ. Βενετσιάνικος Γάμος.
Ο Βενετσιάνικος γάμος στο Τζάντε, 16ος αιώνας
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την παράσταση που έγινε θεσμός από το 2004, με ένα πρωτότυπο και φαντασμαγορικό σκηνικό που θα σας μεταφέρει σε αλλοτινές εποχές. Είναι το πρώτο Βενετσιάνικο δρώμενο στην νεότερη πολιτιστική ιστορία της Ζακύνθου, που προκαλεί την φαντασία και μας μεταφέρει στον 16ο αιώνα, με κουστούμια θεατρικά, αδιαφιλονίκητης κομψότητας και χάρης, με τους τυμπανιστές, σαλπιγκτές, τοξότες, όργανα εποχής, τα προικιά, τα καπίτουλα, τη Λεντίκα, και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Εμπνευστής του δρώμενου γνωστός Ζακυνθινός ζωγράφος και εθνικός καραβογράφος ,ιδρυτής του «Ναυτικού Μουσείου» Αντώνης Μιλάνος.
Στη πλατεία Αγίου Μάρκου όπου θα πραγματοποιηθεί η στέψη, όπως κάθε χρόνο θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλο τον κόσμο.
Σ΄αυτό το γλέντι σας περιμένουμε να υποδεχτούμε τον νικητή γαμπρό!!
Θα ακολουθήσουν Αναγεννησιακά χορευτικά της σχολής Σόνιας Μηχανού. Στη συνέχεια το Κυπριακό συγκρότημα «Όμιλος Λιβαδιών Λάρνακας» και ο χορευτικός σύλλογος «Φαέθων» από τη Λευκίμμη της Κέρκυρας θα παρουσιάσουν χορευτικό πρόγραμμα. Τέλος η Ακαδημία Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών «Λέοντες» (με έδρα στο Πειραιά) θα παρουσιάσουν δεξιοτεχνική επίδειξη ξιφασκίας Αναγεννησιακής εποχής.

9:00μ.μ ΣΤΡΑΒΟΛΑΙΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΡΑΧΟ (πλατεία Σολωμού)
Αναβίωση του αλλοτινού «Μπαλ μασκέ».

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

12:00 μ.μ. Καρναβαλικό party στο BURGER HOOD

3:00 μ.μ. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ (Αγ. Λάζαρος)
Η Μεγάλη Παρέλαση με τον Κόντε Καρνάβαλο και όλα τα Καρναβαλικά γκρουπ θα ξεκινήσει από την καμάρα του Αγίου Λαζάρου με κατάληξη την Λεωφόρο Δημοκρατίας (πλατεία ΟΤΕ)
Μετά τη Μεγάλη Παρέλαση στην πλατεία Αγίου Μάρκου:
•Ο αθλητικός γυμναστικός σύλλογος «ΗΛΙΔΑ» θα παρουσιάσει σύγχρονες χορογραφίες.
•Ο σύλλογος Ακροβατικής και ενόργανης «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» θα παρουσιάσει πρόγραμμα Γυμναστικής.
•Η Ακροβατική Γυμναστική Ακαδημία “Acro Academy” θα παρουσιάσει ακροβατική γυμναστική.
•Η Σχολή Χορού Σόνιας Μηχανού θα παρουσιάσει LATIN και μοντέρνους χορούς σε επιμέλεια Μιχαέλας Νόβακ Μάρλη.
•Η Σχολή Χορού Όλγας Μπέρτα Σέληνα θα παρουσιάσει LATIN Show και SUMBA

7:30 μ.μ ΠΟΒΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ με επίκαιρες μάντσιες και εκπλήξεις.
Άλλο ένα ξέφρενο Καρναβάλι φτάνει στο τέλος του.Η Φιλαρμονική Δ.Ε. Ζακυνθίων και οι Καρναβαλιστές, με πόνο ψυχής, συνοδεύουν τον Καρνάβαλο στην τελευταία του.. κατοικία, μέχρι την επόμενη, ένα χρόνο μετά την… ανάστασή του. Όσο τρελή ήταν η ζωή του, άλλο τόσο είναι και η κηδεία του… Το δρώμενο θα παρουσιάσει η καρναβαλική επιτροπή του Δήμου Ζακύνθου. Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία της Ανάληψης και θα καταλήξει στην πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου ο Καρνάβαλος θα καεί στην πυρά.

8:30 μ.μ. Μαρουλόσκορδα. Η ομάδα του “Βενετσιάνικου Γάμου στο Τζάντε του 16ου αιώνα” του Αντώνη Μιλάνου, συνεχίζει το “Αντέτι” των “Μαρουλόσκορδων” στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου του Μώλου για να ευχηθούμε «ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ».

9:30 μ.μ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης “Ο Κεφαλόβρυσος” διοργανώνει αποκριάτικο χορό στο Ξενοδοχείο Zante Village στον Αλυκανά. Κατά τη διάρκεια του χορού θα προσφερθούν Λαγάνα και χαλβά για το ξεκίνημα της Σαρακοστής.

10:30μ.μ Χορός της Καρναβαλικής Επιτροπής, στο Καζίνο, όπου ο Δήμαρχος θα κόψει την πατροπαράδοτη λαγάνα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 (ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ)

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

12:00μ.μ. ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΟ. Στο λιμανάκι του Τσιλιβή (Βαρδιόλα) θα παιχτεί η Ομιλία του Διονύση Γιατρά «…και με τα ρέστα …αέρα». Θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική και θα συμμετέχει το χορευτικό «Όμιλος Λιβαδιών Λάρνακας». Θα προσφερθεί Λαγάνα, Σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονο κρασί. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Τσιλιβή», η Κοινότητα Πλάνου και ο σύλλογος Ιδιοκτητών Πλάνου «Η Βαρδιόλα»

1:00μ.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ. Λαϊκό γλέντι με μουσική και χορό Σαρακοστιανά εδέσματα και κρασί δωρεάν. Θα συμμετέχουν χορευτικά παραδοσιακά σχήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΟΡΦΕΣ» και η ομάδα Ελληνικού παραδοσιακού χορού «Ο ΣΥΡΤΗΣ».

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…