Το online πολιτιστικό περιοδικό της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας

Το Πολιτιστικό περιοδικό της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας www.myeptanisa.gr, προβάλει μέσα από την πλούσια ύλη του, θέματα που αφορούν τον πολιτισμό σε κάθε μορφή και έκφανσή του (Ιστορία, Τέχνη, Επιστήμη, Γαστρονομία, Τουρισμό), όπως επίσης και όσα αναφέρονται στην υγεία, το περιβάλλον και την κοινωνία, τα οποία λαμβάνουν μέρος ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα Επτάνησα, καθώς και γεγονότα που αναφέρονται σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο, εκτός αυτών με αναφορά σε πολιτικά ή κομματικά θέματα.

Πρόκειται για το μοναδικό online περιοδικό των Επτανήσων, το οποίο συγκεντρώνει στις δράσεις και των επτά (7) νησιών του Ιονίου Πελάγους (φυσικά πρόσωπα, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, συλλογικότητες κ.α.) τόσο εντός του γεωγραφικού πλαισίου τους, όσο και εκτός αυτών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του περιοδικού εργάζεται αφιλοκερδώς, έχοντας ως σκοπό την προβολή των δράσεων της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας και των Επτανήσων γενικότερα και φιλοδοξεί να συνεργαστεί με ανταποκριτές δημοσιογράφους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε κάθε σημείο της γης, ώστε να αντλεί άμεσα τα νέα των Επτανήσων αλλά και άλλα πανελλήνιου και παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Η συμβολή κάθε ενδιαφερόμενου προς αυτή την κατεύθυνση με τη μορφή της χορηγίας σε δημοσίευση προτεινόμενης διαφήμισής του από το περιοδικό, αναπτύσσει τις προθέσεις του Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας να επιτύχει στους στόχους του (για την προβολή, διάδοση και διάσωση των δράσεων των Επτανήσων) μέσα και από το myEptanisa.gr.

Κάθε ενδιαφερόμενος με η διαφήμισή του στο περιοδικό, λαμβάνει τα παρακάτω ανταποδοτικά οφέλη, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε:
Α. Προβολή της διαφήμισης σε ευρύ κοινό τόσο στα Επτάνησα όσο και σε όλη την Ελλάδα μέσα από την ιστοσελίδα του.
Β. Προβολή στα κοινωνικά δίκτυα του περιοδικού: facebook, twitter, instagram, pinterest.
Γ. Προβολή στην ομάδα της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας: https://www.facebook.com/groups/enosieptanision/, η οποία αριθμεί τα 10.000 μέλη.
Δ. Χαμηλό κόστος προβολής λόγω της μη κερδοσκοπικής μορφής του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτημα για δημοσίευση της διαφήμισής τους στο myEptanisa.gr, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα. Το αίτημα θα τεθεί υπόψη της επιτροπής χορηγιών του περιοδικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτημα για να γίνει το myEptanisa.gr χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσής τους, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα. Το αίτημα θα τεθεί υπόψη της επιτροπής διαφημίσεων του περιοδικού.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος, συνεργάτης του περιοδικού μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για περαιτέρω πληροφορίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6946259240 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00) ή στο email: info@myeptanisa.gr

1. Πληροφορίες για το myeptanisa.gr

Το myeptanisa.gr έχει πλούσια ύλη για τον πολιτισμό γενικά, όπως το θέατρο, τη μουσική, τη γαστρονομία, τον χορό, τη λογοτεχνία, την ποίηση ποικίλες δράσεις και άλλα γεγονότα που αφορούν σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο. Το περιοδικό μας γίνεται κατά χρονικά διαστήματα χορηγός επικοινωνίας σε σημαντικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η ιστοσελίδα μας είναι μοναδική στο είδος της με την έννοια ότι η ύλη του δεν αντλείται μόνον από τα 7 νησιά του Ιονίου και την παρακολουθούν κάτοικοι των νησιών αλλά και όσοι ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα στην κυρίως Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, κ.λπ. Ενδεικτικό της απήχησης μας ως Ένωση Επτανησίων Ελλάδας και κατά συνέπεια του myeptanisa.gr είναι τα 10.000 μέλη που μας δείχνουν την αγάπη τους στο Facebook group.

Αίτηση δημοσίευσης διαφήμισης

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.

Αίτηση χορηγίας επικοινωνίας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…