Τριήμερο Συνέδριο με τίτλο: «Η Ζάκυνθος, στο σταυροδρόμι των καιρών»

Το πολιτιστικό σωματείο «ΛΕΣΧΗ Ο ΖΑΚΥΝΘΟΣ», επιδιώκοντας να συνεχίσει τη μακρόχρονη και πλούσια παράδοσή του και να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της Ζακύνθου, συνδιοργανώνει μαζί με το Επιμελητήριο Ζακύνθου, τον Δικηγορικό Σύλλογο και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ζακύνθου, τριήμερο Συνέδριο με τίτλο: «Η Ζάκυνθος, στο σταυροδρόμι των καιρών» που θα διεξαχθεί στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σωματείου στην πλατεία Αγίου Μάρκου.

Στο συνέδριο συμμετέχουν επίσης με θέσεις και απόψεις, οι επιστημονικοί φορείς: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός», Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ζακύνθου και Ιατρικός Σύλλογος.

Οι εκπρόσωποι όλων των φορέων θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα κυριότερα θέματα που αντιμετωπίζει η Ζάκυνθος του σήμερα και να σκεφθούν και να προτείνουν τρόπους επίλυσής τους.


Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…