Σελίδα 1 από 17

Συλλογικές δράσεις

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, θα διοργανώσει τoν Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου «ΝΗΡΙΚΟΣ 2023» στις κατηγορίες Optimist & Ilca 4, στις 16 & 17/12/2023.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία θα δοθεί την Δευτέρα 19/12 και ώρα 8:00μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στα Μπογδανάτικα στους Παξούς με την μικτή και την παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παξών. 

Μία από τις πλέον επίκαιρες και καλοοργανωμένες σωματειακές εκδηλώσεις έγινε στην αίθουσα της Κυθηραϊκής Αδελφότητος Πειραιώς-Αθηνών. Επίκαιρη, γιατί έγινε για να τιμηθεί ένας πιονιέρος των σωματείων στην Αθήνα, αφού διετέλεσε πρόεδρος της Αδελφότητος πάνω από 20 χρόνια, της έδωσε νέα πνοή, έφερε κοντά τους νέους και, κυρίως, απέφευγε πάντα τις συγκρούσεις καλλιεργώντας την ενότητα.

Xριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Ιππικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας στους Βαρυπατάδες την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023. Ώρα έναρξης 12:00 Επίδειξη με τις αμαζόνες και τα άλογά τους, xmas Bazaar, χορωδία, εργαστήρι, face painting, Άγιος Βασίλης με δώρα κά. Είσοδος 3 ευρώ για παιδιά.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  στις 27/11/2022 η εκδήλωση του Συλλόγου Επτανησίων Αγίας Παρασκευής «ΤΑ ΙΟΝΙΑ» με αφορμή το παραδοσιακό κεφαλλονίτικο έθιμο "Μπουρμπουρέλια" στην οικογενειακή ταβέρνα «Ο Σταύρος» στην Αγία Παρασκευή. 

Ο Σύλλογος Επτανησίων Αγίας Παρασκευής διοργανώνει και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε το παραδοσιακό Κεφαλλονίτικο έθιμο «Μπουρμπουρέλια», την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13:00, στην ταβέρνα ο "Σταύρος" (Ελ. Βενιζέλου 120, Τσακός, Αγία Παρασκευή).
Το γεύμα θα συνοδεύει μουσική, με επτανησιακά τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς. Το μενού θα περιλαμβάνει σαλάτα, ορεκτικά, την παραδοσιακή σούπα, καθώς και κυρίως πιάτο αλλά και κρασί.

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη» διοργανώνει και μας προσκαλεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 & ώρα 11:00  το 8ο ετήσιο τουρνουά του παραδοσιακού Λευκαδίτικου παιγνιδιού «ΑΜΠΑΛΙ».

O σύλλογoς "Albert Cohen Κέρκυρα", με την ευκαιρία της θλιβερής επετείου των 100 ετών της Μικρασιατικής Καταστροφής, διοργανώνει εκδήλωση μνήμης με τίτλο: "Κέρκυρα, σταυροδρόμι προσφύγων" το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, ώρα 19.00, στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας. Όπως θα δείτε και στο πρόγραμμα, στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του δίγλωσσου βιβλίου "Κέρκυρα, σταυροδρόμι προσφύγων", έκδοση του συλλόγου.

 

 

Σελίδα 1 από 17

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…