Ανάδειξη και Αξιοποίηση Μνημειακών Δέντρων Επτανήσων - Διάλεξη 13 Ιουνίου 2019, Βραγκανιώτικα Κέρκυρας (τροποποίηση)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας ενημερώνει  ότι ο κος Δημήτριος Κάντας, λαογράφος – ερευνητής, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ότι θα λάβει μέρος στη διάλεξη, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιουνίου 2019 στο Μουσείο Ελιάς & Ελαιολάδου των Αδελφών Μαυρούδη στα Βραγκανιώτικα Κέρκυρας και ώρα 19:00 με θέμα της ομιλίας του «Παλιά ελαιοτριβεία στην Κέρκυρα», δεν θα παραστεί για λόγους υγείας.

Αντ΄ αυτού, θα αναπτύξει το θέμα «Ελιά & Ελαιοτριβεία της Κέρκυρας» ο κος Στέφανος Πουλημένος, ερευνητής λαογραφίας, πρώην Νομάρχης Κέρκυρας.

 

Στέφανος Πουλημένος

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. ευχαριστεί τον κο Στέφανο Πουλημένο για τον άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή του, καθώς επίσης και το περιοδικό www.myKerkyra.com για την κάλυψη της εκδήλωσης ως χορηγός επικοινωνίας και εύχεται καλή ανάρρωση στον κο Δημήτριο Κάντα.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…