Το επετειακό "γούρι" της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδος για το 2024,
είναι εμπνευσμένο από την "σπάθα",
χαρακτηριστικό στοιχείο από παραδοσιακά σκουλαρίκια των Επτανήσων,
σε αχλαδόσχημη μορφή.
Σύλληψη και κατασκευή με την συρματερή τεχνική,
σε επιχρυσωμένο ορείχαλκο, από την Μαρία Λιώνη.

Κάνετε φέτος ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Αποκτήστε το Γούρι της Ε.Ε.Ε. για το 2024 κάνοντας κλικ εδώ.

Η νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Hermès αποτυπώνει το καλοκαίρι στα Κύθηρα

Δημιουργία της Christine Nagel, αρωματοποιού της Hermès, το Eau de toilette Un Jardin à Cythère είναι ένας κήπος που εκπλήσσει, ούτε πράσινος, ούτε ανθισμένος, αλλά… ξανθός. Η έκφραση μιας οσφρητικής αναζήτησης που διασχίζει την Πελοπόννησο και οδηγεί στα Κύθηρα, ένα ελληνικό νησί που έχει εμπνεύσει πολυάριθμους καλλιτέχνες.

 
Με ένα μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων εσπεριδοειδών και δάσους, το Εau de toilette Un Jardin à Cythère παντρεύει το αγκάλιασμα των αγρωστωδών με την δύναμη του ξύλου της ελιάς και την τρυφερότητα του φρέσκου φυστικιού Αιγίνης.


Σχεδιασμένο από τον Fred Rawyler, το μπουκαλάκι είναι εμπνευσμένο από τις γραμμές που έχουν τα φανάρια στα αυτοκίνητα-αντίκες. Το γυαλί ζωντανεύει με τις αποχρώσεις του φωτεινού κίτρινου, που απηχεί το γεμάτο ήλιο άρωμα. Στην θήκη, ο καλλιτέχνης Ηλίας Καφούρος σκιαγραφεί ένα γεμάτο χρώματα τοπίο της γενέτειρας γης του: τα χρυσαφένια χόρτα, το πράσινο της ελιάς, το ροζ των φρέσκων φυστικιών Αιγίνης και, στο φόντο, το μπλε της θάλασσας.


Με το ανταλλακτικό Un Jardin à Cythère μπορείτε να ξαναγεμίσετε τα μπουκαλάκια των 100 ml, 50 ml και 30 ml. Μια υπεύθυνη κίνηση, που συμπληρώνει ένα αντικείμενο που έχει δημιουργηθεί για να αντέχει στον χρόνο.

 

Πηγή: marieclaire.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…