Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξάσκησης στη γαλλική γλώσσα από τους αδελφοποιημένους Δήμους Λευκάδας-Leucate

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με το Δήμο της αδελφοποιημένης πόλης Leucate της Γαλλίας διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξάσκησης στη Γαλλική γλώσσα .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επταήμερο ταξίδι για μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου (15 και 16 ετών), κατόχους διπλώματος Γαλλικής γλώσσας επιπέδου Α2 ή Β1 ή Β2 ή Γ1 ή Γ2 οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Leucate τον Οκτώβριο του 2022, θα παρακολουθήσουν το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου της πόλης και θα συμμετέχουν σε μια σειρά από αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις.

Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι μαθητές συνομηλίκους τους, να κάνουν εξάσκηση στη Γαλλική γλώσσα και να αποκτήσουν την εμπειρία της μαθητικής ζωής σε μια ευρωπαϊκή χώρα.

Τα αεροπορικά εισιτήρια μετάβασης από τη Λευκάδα στη Leucate βαρύνουν τους συμμετέχοντες. Ο Δήμος Leucate θα προσφέρει φιλοξενία (σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια) με πρωινό και δείπνο καθώς και μεταφορές με λεωφορείο στην περιοχή της Leucate.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Πνευματικό Κέντρο στο τηλέφωνο 26450-26635 ή email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Υπεύθυνη : Ιωάννα Φίλιππα)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…