Χρήσιμο Hμερολόγιο για την οδική ασφάλεια από τις εκδόσεις Μύρτος

Οι Εκδόσεις Μύρτος σας παρουσιάζουν ένα καλαίσθητο, ξεχωριστό και πολύ χρήσιµο ηµερολόγιο με θέμα «Οδική ασφάλεια – Οδική συνείδηση – Οδική συµπεριφορά».

CARcover_calendar_2020

Η οδική ασφάλεια πρέπει να γίνει συνείδηση όλων µας. Ας είµαστε συνεπείς και πειθαρχηµένοι στους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής. Γιατί ο σεβασµός και η προστασία της ζωής είναι το υπέρτατο αγαθό και οφείλουµε να το διαφυλάττουµε δίνοντας οι ίδιοι, πρώτοι απ’ όλους, το καλό οδηγικό παράδειγµα µέσω της υπεύθυνης στάσης µας. Γιατί δεν υπάρχει καµία αµφιβολία ότι η ορθή οδήγηση είναι πρωτίστως ζήτηµα παιδείας, προσωπικής ευθύνης, αυτοσεβασµού και σεβασµού απέναντι στους άλλους, τα παιδιά µας, τους φίλους µας, τους συνανθρώπους µας.

Γιατί τόσο η σωστή οδική συµπεριφορά, όσο και η ανεπτυγµένη συνείδηση ασφάλειας, είναι ζήτηµα κουλτούρας, ευγένειας και ευσυνειδησίας του καθενός.

Ας συνεργαστούµε όλοι µαζί, έχοντας ως στόχο την ασφαλή µετακίνηση και την αρµονική συνύπαρξη οδηγών και πεζών.

Ας είναι το µότο που πρέπει όλοι µαζί να ακολουθήσουµε, ένας τρόπος ζωής.

 

Πηγή: protothema.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…