Δωρεάν Αξιολογήσεις για την Ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Ιθάκης

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο του Δήμου Ιθάκης, σε συνεργασία με την Εργοθεραπεύτρια Γεωργουλά Λουκία και τη Λογοθεραπεύτρια Γρίβα Ναταλία, θα πραγματοποιήσει Δωρεάν Αξιολογήσεις για την Ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών το Σάββατο 5 Οκτώβρη στο χώρο του ΚΑΠΗ.

70949574 2396358277350016 7941290609275305984 n

Θα χορηγηθούν ΔΩΡΕΑΝ 2 σταθμισμένα αξιολογητικά εργαλεία.
1. Το Αθηνά Τεστ Δυσκολιών Μάθησης για ηλικίες από 5-9 ετών από την Γρίβα Ναταλία. Το Τεστ αξιολογεί απαραίτητες δεξιότητες (φωνολογική ενημερότητα, λεξιλόγιο, ακουστική & οπτική μνήμη, ακουστική & οπτική διάκριση, οπτικοκινητικό συντονισμό κ.α.) για την ένταξη του παιδιού στο σχολικό πλαίσιο.
2. Το DEVELOPMENTAL TEST OF VISUAL PERCEPTION-2(DTVP-2).Κλίμακα Αξιολόγησης της Οπτικής Αντίληψης για ηλικίες 4-10 ετών από την Γεωργουλά Λουκία.Το Τεστ εξετάζει την ικανότητα του παιδιού στους τομείς της οπτικής αντίληψης & της γραφοκινητικής δεξιότητας, απαραίτητες για την ανάπτυξη της γραφής και της ανάγνωσης.

Η χορήγηση των τεστ θα γίνει κατόπιν ραντεβού.
Τηλ: 2674033445 / Ώρες ραντεβού: από Τρίτη 01/09 - Πέμπτη 03/09, 10:00-12:00.

Η έγκαιρη ανίχνευση και παρέμβαση τυχόν δυσκολιών στις παραπάνω δεξιότητες αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα για την μετέπειτα γνωστική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών καθώς και την ομαλή προσαρμογή τους στο σχολικό πλαίσιο.

 

Πηγή: www.inkefalonia.gr

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Διευθύντρια κα Ελένη Κονοφάου, η αρχισυντάκτρια κα Λυγερή Βικάτου και η συντακτική ομάδα του πολιτιστικού περιοδικού myEptanisa της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας εργάζονται αφιλοκερδώς για τη λειτουργία το,υ με επίκεντρο τα Επτάνησα και τις δράσεις των  επτανησίων σε παγκόσμια κλίμακα και ενημερώνουν ότι μπορείτε να αποστέλνετε δελτία τύπου, ανακοινώσεις, άρθρα κ.α. μέσω μηνυμάτων στις σελίδες που διατηρεί το περιοδικό στο διαδίκτυο (fb, twitter, pinterest, instagram) καθώς και μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι δημοσιεύσεις ακολουθούν την πολιτική της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας για προβολή, διάδοση και διατήρηση του επτανησιακού πολιτισμού σε κάθε μορφή και έκφανσή του μέσα από τον αθλητισμό, τη γαστρονομία, τα γράμματα, την επιστήμη, την ιστορία, τις τέχνες, τον τουρισμό και κάθε μέσο, πρόταση ή βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύει τους σκοπούς της. Οι δημοσιεύσεις ακολουθούν τον κανονισμό του περιοδικού, σύμφωνα με τον οποίο αναρτούνται εκτός από τα νέα των Επτανήσων και άλλα παγκόσμιου ή πανελλήνιου ενδιαφέροντος, αποκλείοντας κείμενα με πολιτικό ή κομματικό περιεχόμενο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…