πριν από 5 χρόνια

Διάκριση για το 4ο ΓΕΛ Κερκύρας στον Πανελλήνιο Μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό

Μαθητής και μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ Κέρκυρας συμμετείχαν στο φετινό πανελλήνιο μαθητικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό «Καν 'το ακουστεί 2019» και απέσπασαν το 1ο βραβείο Λυκείων στην κατηγορία «Τραγούδι» ανάμεσα στις 100 δηλώσεις συμμετοχής στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο Διαγωνισμός συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο με την Επιστημονική Εταιρεία European School Radio, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του ΥΠ.Π.Ε.Θ και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Βόλο την Παρασκευή 12/4/19 και σύμφωνα με την κριτική επιτροπή οι μαθητικές δημιουργίες συγκίνησαν ενώ οι νικητές ξεχώρισαν με μεγάλη δυσκολία. Οι μαθήτριες Αλεξίου Άννα-Μαρία, Θύμη Χριστίνα, Μαρτίνου Μαρίνα και ο μαθητής Ευαγγελίδης Νικόλας συνέθεσαν και εκτέλεσαν το δικό τους κομμάτι με τίτλο "Hope".

Σε όλη τη διαδικασία το σχολείο στάθηκε αρωγός συμβάλλοντας με κάθε μέσο στην προσπάθεια των παιδιών, ενώ για την ηχογράφηση οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Καλογερά Ανδρέα (Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας) και στη μαθήτρια Αναλύτη Αγγελική που πλαισίωσε την προσπάθεια των παιδιών συμμετέχοντας στο σχετικό βιντεοκλίπ. Το τραγούδι και το βιντεοκλίπ είναι διαθέσιμα στο χρονολόγιο του σχολείου στη διεύθυνση:

https://blogs.sch.gr/4lykkerk/archives/1610

Το myEptanisa συγχαίρει το μαθητή και τις μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ Κέρκυρας για την διάκριση αυτή και εύχεται να είναι η αρχή για πολλές μελλοντικές επιτυχίες, που θα γίνουν αφορμή να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

 

 

Πηγή:corfuland.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…