Ξεκινούν τα δρομολόγια του πλοίου «HIGH SPEED AZIMUT JOY CRUISES στο Ιόνιο

Για δεύτερη χρονιά φέτος θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του πλοίου ΑΖΙΜΟΥΤ το οποίο συνδέει μεταξύ τους όλα τα νησιά του Ιονίου με χαμηλό κόστος και με γρήγορη μετάβαση.

 

Ο υπεύθυνος της εταιρείας που έχει το πλοίο κ. Κώστας Αντίοχος δήλωσε στον –Ε- ότι φέτος τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν τη Μ. Εβδομάδα και για την ακρίβεια τη Μ. Δευτέρα για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θέλει να ταξιδέψει στα νησιά του Ιονίου τις ημέρες του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι στο παρθενικό του ταξίδι το πλοίο ξεκίνησε στις 2 Μαΐου κάνοντας τη διαδρομή από Κέρκυρα, προς Παξούς, μετά Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά και τέλος στη Ζάκυνθο. Σε κάθε λιμάνι σταματούσε για να πάρει και να αφήσει επιβάτες. Αυτό το δρομολόγιο γινόταν για διάστημα 9 ωρών σε μία ημέρα, διανυκτέρευε στη Ζάκυνθο και το πρωί της επόμενης αναχωρούσε αντίστροφα, δηλαδή από Ζάκυνθο σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα, Παξούς, Κέρκυρα.

Το πλοίο έχει μήκος 30 μέτρα, μέγιστο πλάτος 6 μέτρα και χωρητικότητα 170 άτομα. Το γεγονός ότι πρόκειται για μικρό σκάφος που δεν παίρνει αυτοκίνητα, το κάνει πιο ανταγωνιστικό και εξυπηρετεί όλα τα νησιά του Ιονίου από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο.

Τα δρομολόγια του πλοίου ΑΖΙΜΟΥΤ θα γίνουν φέτος με την έναρξη της τουριστικής περιόδου αφού στις 22 Απριλίου είναι Μ. Δευτέρα ενώ τις ίδιες περίπου ημέρες έχουμε και τις αφίξεις των πτήσεων τσάρτερ στο αεροδρόμιο.

 

Πηγή: meganisitimes.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…