Ειδυλλιακό και σπάνιο θέαμα η χιονισμένη Κέρκυρα!

Η κακοκαιρία «Σοφία» έφερε χιόνι και μέσα στην Κέρκυρα, ένα θέαμα σπάνιο καθώς πάνε 13 χρόνια από τότε που το νησί ντύθηκε στα λευκά. Το χιόνι έφτασε ακόμη και στο κέντρο της πόλης με τις εικόνες να είναι πανέμορφες, αλλά δεν έλειψαν τα προβλήματα στους δρόμους.

 

 

Η χιονόπτωση ήταν έντονη, κυρίως στις ορεινές περιοχές αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα της Κέρκυρας. Εντυπωσιακό ήταν το πώς πριν τη χιονόπτωση προηγήθηκε χαλάζι. Οι Κερκυραίοι απόλαυσαν το χιόνι με βόλτες και πολλοί δημοσίευσαν φωτογραφίες στα social media. Πάντως όπως αναφέραμε τα προβλήματα συνεχίζονται καθώς από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, από τις 4 Ιανουαρίου 2019, θα ισχύει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προς τον ορεινό όγκο του Παντοκράτορα, στις παρακάτω επαρχιακές οδούς:

Από Άγιο Μαρτίνο- Λαυκι- Πετάλεια

Από Άγιο Παντελεήμονα- Επίσκεψη- Ζυγό και

Από Σγουράδες- Στρινύλλα- Σωκράκι- 'Ανω Περίθεια

 

Η διακοπή της κυκλοφορίας ισχύει μέχρι και την εξάλειψη των φαινομένων. 

 

Πηγή: lifo.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…