Ετήσιο μνημόσυνο Αντικυθηρίων στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, στο Νέο Φάληρο, η Ένωση των Απανταχού Αντικυθηρίων ο "ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ" τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο των ευεργετών, δωρητών και απανταχού Αντικυθηρίων στο οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ. Με την λήξη αυτού όλοι οι παρευρισκόμενοι μετέβησαν στο κυλικείο του ιερού ναού όπως κάθε χρόνο για τα καθιερωμένα.


Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν οι συμπατριώτες μας Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Παναγιώτης Χατζηπέρος και ο Δήμαρχος Καλλιθέας κος Δημήτρης Κάρναβος όπως επίσης αντιπροσωπεία από την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιά, ο διευθυντής Επιθεώρησης Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος κος Γεώργιος Πάσχας, ο φωτορεπόρτερ από την εφημερίδα Κοινωνική κος Δημήτρης Κρητικός που κάλυψε το γεγονός, ο επίτημος πρόεδρος της Ένωσης κος Ιωάννης Γλυτσός και οι τέως πρόεδροι της Ένωσης κος Ιωάννης Γαλάνάκης και Βασίλειος Πατακάκης.

 

Πηγή: Ένωση Απανταχού Αντικυθηρίων ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ''

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…