Οι εκδόσεις Who is Who στην Ελλάδα βραβεύουν γυναίκες επιχειρηματίες από τα Επτάνησα

Οι εκδόσεις Νέο Who is Who στην Ελλάδα με πρώτο σταθμό την έκδοση «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», που αποτελεί  ένα νέο εγχείρημα με παγκόσμια πρωτιά, ανακοινώνουν τη βράβευση δύο σπουδαίων γυναικών, οι οποίες διαπρέπουν στον επιχειρηματικό χώρο και κατάγονται από τα Επτάνησα.  

Πρόκειται για τις Κυρίες : 

-         Ρουβά Ρούλα, Ιδρύτρια – Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Εταιριών «RR Group of Companies», 
«Roula Rouva Corfu Leading Agency / RR Luxury Travel / RR Concierge Services” 

-  Τετράδη Χριστίνα, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων «Zante Hospitality Group»

Η βράβευση γίνεται στα πλαίσια της δημιουργίας μιας ειδικής  έκδοσης με τίτλο «Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», προκειμένου να δημιουργηθεί ένας πολυτελής τόμος με ευάριθμα βιογραφικά Κυριών που ασκούν διοίκηση σε μεγάλες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η ιστορική αυτή έκδοση βάζει τις άξιες Ελληνίδες στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας μας και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, αποτελώντας παγκόσμια πρωτιά.

Σκοπός των εκδόσεων, είναι να παροτρύνουν Ελληνίδες, που δρουν στον επιχειρηματικό γίγνεσθαι να συμμετέχουν στην ειδική αυτή έκδοση. 

 

Δείγμα του τόμου, πατώντας ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.womenleaders.gr

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…