Δήμος Ληξουρίου: "Μείνετε στο σπίτι" και εμείς Φροντίζουμε για εσάς...με τη βοήθεια στο σπίτι!

Το Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ληξουρίου ενημερώνει ότι από την ημέρα έναρξης της επέκτασης του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" προκειμένου ο Δήμος μας να παρέχει την κάθε δυνατή βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ούτως ώστε να τηρήσουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού , έχει καταγράψει μεγάλη αποδοχή από όλες τις κοινωνικές ομάδες.

 

Το "Μένουμε σπίτι - Φροντίζουμε για εσάς" την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας του εξυπηρέτησε 86 συμπολίτες μας που μετέφεραν τις ανάγκες τους στα στελέχη του "Βοήθεια στο Σπίτι" και αξιολογήθηκαν ανάλογα. Ο Δήμος Ληξουρίου στο προσεχές διάστημα θα φροντίσει ώστε το πρόγραμμα να ενισχυθεί και να επεκταθεί και σε άλλες παροχές που έχουν ανάγκη όλοι όσοι πλήττονται από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι.

Συνεχίζουμε να "Μένουμε σπίτι" κι εμείς "Φροντίζουμε για εσάς" !!

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…