πριν από 4 μήνες

Ειδικά μέτρα για τη λειτουργία των υπηρεσιών στο Δήμο Κυθήρων

Ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 16/3 και μέχρι νεωτέρας, θα ισχύσουν τα ακόλουθα μέτρα για τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών του Δήμου Κυθήρων.

Απαγορεύεται πλήρως και καθολικά η προσέλευση κοινού στο Δημαρχείου, την Τεχνική Υπηρεσία και το ΚΕΠ. Οι πόρτες θα είναι κλειδωμένες και δεν θα γίνεται ΚΑΜΙΑ εξαίρεση πλην των αναφερομένων στην παράγραφο 3 και 6.
Οι πολίτες που θέλουν να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση πιστοποιητικών, ληξιαρχικών πράξεων και πάσης φύσεως διοικητικών εγγράφων, θα υποβάλλουν την αίτησή τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με email ή φαξ και ΟΧΙ με αυτοπρόσωπη παρουσία.
Δεκτές θα γίνονται και τηλεφωνικές αιτήσεις προς τους αρμοδίους υπαλλήλους, μόνο σε περίπτωση που ο αιτών έχει αδυναμία πρόσβασης σε email ή φαξ. Αυτοπρόσωπη αίτηση δεν θα υποβάλλεται σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση.
Γενικό email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ειδικά για το ΚΕΠ, θα μπορούν να μεταβαίνουν ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού το οποίο θα ζητούν είτε τηλεφωνικά, είτε με φαξ ή με email. Η πρόσβαση χωρίς ραντεβού απαγορεύεται. Ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα ταυτόχρονης πρόσβασης.
Η παραλαβή των εγγράφων θα γίνεται ΜΟΝΟ ταχυδρομικά και όχι με αυτοπρόσωπη παρουσία του πολίτη.
Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του Τμήματος Εσόδων κυρίως αναφορικά με τις αιτήσεις διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων, οι πολίτες προτρέπονται να χρησιμοποιούν την ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή: https://tetragonika.govapp.gr/. Η σχετική προθεσμία είναι 30/06/2020.
Οι πολίτες προτρέπονται να καταβάλλουν τις οφειλές τους προς το Δήμο αποκλειστικά μέσω τράπεζας (κατάθεση/e–banking) καθώς ειδικά οι λογαριασμοί ύδρευσης διαθέτουν κωδικό διατραπεζικής πληρωμής. Για την πληρωμή των υπολοίπων οφειλών (πλην τελών ύδρευσης) οι δημότες θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού με τον αρμόδιο υπάλληλο (κ. Θεόδωρο Δαπόντε) και να ΜΗΝ προσέρχονται στο Δημαρχείο χωρίς πρότερη ενημέρωση. Η αναστολή ή παράταση των προθεσμιών πληρωμής τελών και προσόδων δεν αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου, αλλά του Νομοθέτη και για κάθε σχετική αλλαγή θα υπάρχει ενημέρωση με βάση τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Κύθηρα, 15-03-2020
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
Εκ του Δήμου

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…