Βράβευση συμμετεχόντων στο διαγωνισμό για το μητρικό θηλασμό στην Κέρκυρα

Στην κατάμεστη αίθουσα της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας (ΙΧΕΚ) και μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου η βράβευση των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό για το μητρικό θηλασμό, που διοργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα για την προσπάθειά τους, καθώς όλα τα έργα ήταν σπουδαία, γεμάτα στοργή και αγάπη. Οι δημιουργίες των συμμετεχόντων εκτίθενται σε αίθουσα της ΙΧΕΚ και είναι ανοικτά για το κοινό. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από το συγκρότημα μουσικής δωματίου Κέρκυρας.

Το Κέντρο Στήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας είναι μια συνεργασία της ΙΧΕΚ, του παραρτήματος της Κέρκυρας της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (ΕΕΚΠΠΥ) και του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Κέρκυρας (ΙΑΚ), στα πλαίσια της οποίας διοργανώνονται συναντήσεις και εκδηλώσεις, προκειμένου να στηριχθεί από έμπειρους επαγγελματίες ο μητρικός θηλασμός, η μητρότητα και η οικογένεια.

Ευχαριστούμε ολόψυχα όσους στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειές μας και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε δράση που προάγει την υγεία και την πρόληψη στην οικογένεια.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…