Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος «Μανώλιες» συμμετέχει στο πρόγραμμα Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος «Μανώλιες» στα πλαίσια δραστηριοτήτων κοινωνικής αλληλεγγύης των μελών του, ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών (ΣΕΑ).

 

Μετά από αίτηση του και αφού προχώρησε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες καταχώρησης στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών, συμμετέχει στο πρόγραμμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών (ΣΕΑ) με αριθμό μητρώου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Μανώλιες".

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος «Μανώλιες» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του, ότι πλέον λειτουργεί Τράπεζα Αίματος επ’ ονόματι του συλλόγου, στην οποία μπορούν να δώσουν αίμα χρησιμοποιώντας το όνομα του συλλόγου και τον κωδικό που αναφέρεται στην πιστοποίηση και συγκεκριμένα 14784.

 

Η αιμοδοσία είναι για ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται.

Δώσε Λίγο Αίμα – Σώσε Μια Ζωή

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…