Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στην Κέρκυρα

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κέρκυρας - ΔΗ.ΜΟ.Π. «Νίκος Μώρος» και ο Σύλλογος «ΣΤΗΡΙΞΗ» κατά των Εξαρτησιογόνων Ουσιών & του AIDS, θέλοντας να αναδείξουμε τις σημαντικές δυνάμεις και αποθέματα που διαθέτουμε ως πρόσωπα, ως ομάδες και ως κοινότητα, σας προσκαλούμε στις δραστηριότητες που διοργανώνουμε με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Μπορούμε να αυξήσουμε την ανθεκτικότητά μας μέσα στις συνθήκες αβεβαιότητας και διαρκών αλλαγών που βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα σήμερα, παίρνοντας δύναμη από αξίες και δεξιότητες που διαθέτουμε παραδοσιακά ως κοινωνία. Η ΔΗ.ΜΟ.Π. «Ν. ΜΩΡΟΣ», μέσα από τη δραστηριότητά της όλο το χρόνο, δημιουργεί τις συνθήκες για να αναδειχθούν αυτές οι δυνάμεις που μετασχηματίζονται σε επιλογές και στάσεις ζωής, που μας κινητοποιούν να συνδεόμαστε μέσα από σχέσεις σεβασμού και σύνθεσης των διαφορετικών απόψεων. Έτσι και οι εκδηλώσεις που επιλέγουμε για την 26η Ιουνίου δίνουν έμφαση στην καλλιέργεια δεξιοτήτων συνεργασίας, ομαδικότητας και κριτικής σκέψης.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Τετάρτη, 20/6/2018:στο χώρο της Πάνω Πλατείας (Κιόσκι)
19:30 - «KidsAthletics»: συμμετέχουν Ακαδημίες Στίβου Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Α.Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ:
Παιχνίδια στίβου Παιχνίδια με ποδήλατο - οδική συμπεριφορά από το Σύλλογο ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ 
20:00 - Δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά (6-10 ετών) από την Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας
Αφήγηση παραμυθιών «Ταξίδια μνήμης» για παιδιά από 5 ετών.
Αφηγητής ο Βαγγέλης Συμπόνης

Σάββατο, 23/6/2018: στον Κήπο του Λαού
20:00 Ημερίδα Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης «Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή». Ομιλητές:Σταμάτης Μαλέλης, Δημοσιογράφος - Συγγραφέας, Δρ. Μένη Μαλλιώρη, Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Ε.Κ.Π.Α. Αιγινήτειου Νοσοκομείου,Κυριάκος Ντούμος, Ηθοποιός - Στιχουργός , Μαρία Αγάθου, Ψυχολόγος Παιδιών και Εφήβων

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Τετάρτη, 27/6/2018: στην αίθουσα Ιατροχειρουργικής Εταιρεία Κέρκυρας
20:00 Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση: Παρουσίαση αποτελεσμάτων της έρευνας ESPAD Ιονίων Νήσων 2016-17 σε συνεργασία με τα Κέντρα Πρόληψης του Ιονίου και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.). Κεντρικός ομιλητής: κ. Αναστάσιος Φωτίου, συνεργάτης του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.

Σάββατο, 30/6/2018: στην Κάτω Πλατεία
11:00 Μίνι τουρνουά κρίκετ για παιδιά των Ακαδημιών του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και Γυμναστικού Συλλόγου «ΒΥΡΩΝ»

Παρασκευή, 20/7/2018: στο Γυμναστήριο του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου
20:00 Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 Ακαδημιών Κ.Γ.Σ. Ιούλιος (η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθούν σύντομα): στο Λιστόν
19:00 Τουρνουά σκάκι για παιδιά 4 – 8 ετών από το Σύνδεσμο Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…