Διαδραστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης εργαζομένων στον τουρισμό στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου

Βιωματική εξάσκηση και εκπαίδευση αποκλειστικά σε εργαζόμενους πρώτης γραμμής στο χώρο Φιλοξενίας, Μαζικής Εστίασης & Εξυπηρέτησης Πελατών σε εξειδικευμένες και πρακτικές γνώσεις διαχείρισης επικοινωνίας τόσο με πελάτες όσο και με συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου, την Τρίτη 23 & Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018.

 

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕXOΝTΩΝ

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε εργαζόμενους πρώτης γραμμής στον τομέα του Τουρισμού.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Αυτό το 16ωρο διαδραστικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με σκοπό τη βιωματική εξάσκηση αλλά κι εκπαίδευση στελεχών του χώρου Φιλοξενίας – Μαζικής Εστίασης και Εξυπηρέτησης Πελατών σε εξειδικευμένες και πρακτικές γνώσεις διαχείρισης επικοινωνίας τόσο με πελάτες όσο και με συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα.

Η μεθοδολογία του εργαστηρίου αποτελείται από μετάδοση γνώσης, εμπειρική εξάσκηση, παραμετροποιημένα σενάρια στην πραγματικότητα των συμμετεχόντων, δραστηριότητες και ασκήσεις αλλά κι εκμάθηση τεχνικών για την γρηγορότερη κι αποτελεσματικότερη εκμάθηση δεξιοτήτων επικοινωνίας.

Η δύναμη των εντυπώσεων και η Συναισθηματική Νοημοσύνη
Μεταδίδοντας αποτελεσματικά ένα μήνυμα (Message concept)
Τι μας εμποδίζει πραγματικά να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά;
Διαχείριση Συναισθηματικών Αντιδράσεων Πελατών
Η γλώσσα ως εργαλείο «αναπαράστασης». Τα καλώς και κακώς κείμενα
Τα επίπεδα Ικανότητας & Αντίληψης των Άλλων – Αποτελεσματικές τεχνικές διαχείρισης πελατών
Τα 6 βήματα χτισίματος επικοινωνιακής σχέσης με τους άλλους «Δεν είναι μόνο τι κάνω είναι και το τι λέω». Δημιουργώντας επίγνωση στην επικοινωνία.
Τεχνικές επικοινωνιακού rapport (Mirroring, voicing, breathing, common ground, common experiences)
H τεχνική «Reframing”
Η επιτηδευμένη τεχνική έξω – λεκτικής επικοινωνίας στην εξυπηρέτηση πελατών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Χριστίνα Καραπάνου (Κωδικός ΛΑΕΚ 44726)

Η Χριστίνα  είναι ψυχολόγος κι εργάζεται τα τελευταία 22 χρόνια στην ενδο-εταιρική εκπαίδευση με εξειδίκευση σε προγράμματα ηγεσίας, management, soft skills training, coaching, mentoring και organizational consulting για διάφορες ελληνικές αλλά και πολυεθνικές εταιρίες.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Eotvos Lorand University στη Βουδαπέστη, Ουγγαρίας και συνέχισε σε Masters Degree σε Organizational Psychology στο Webster University στη Βιέννη. Απέκτησε πιστοποίηση Behavioral Coaching Master Coach certification από το Behavioral Coaching Institute στον Καναδά κι έχει έκτοτε εφαρμόσει τις γνώσεις και δεξιότητες της σε διάφορα έργα των πελατών της όλα τα χρόνια.

Η Χριστίνα κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει εργαστεί ως Training and Development Manager & Leadership / Behavioral Coach και Associate Trainer για διάφορες επιχειρήσεις και έχει σχεδιάσει και εκτελέσει επιτυχώς διάφορα Πλάνα Ανάπτυξης για διαφορετικά επίπεδα στελεχών, στις εταιρίες που εργάστηκε. Επίσης, έχει ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία διαφορετικά Behavioral Coaching Projects για διεθνείς πελάτες καθώς και εκπαιδευτικά έργα σε senior και top management levels για διάφορους οργανισμούς με επιτυχία κι επιδεξιότητα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ΜΕΡΕΣ / 16 ΩΡΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, 10:00-18:00

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, 10:00-18:00

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Πλατεία Σολωμού 2, Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου

*Σημείωση:  Τα τμήματα θα είναι 18 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Περισσότερες πληροφορίες: eventora.com

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…