Κέρδισε τις εντυπώσεις η συναυλία της Μαντολινάτας του Ορφέα Λευκάδας με τη Ρίτα Αντωνοπούλου

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους του συντελεστές της συναυλίας της Μαντολινάτας του Ορφέα Λευκάδας, που μάγεψαν το κοινό, προσφέροντας μια εμφανώς ποιοτική και υπέροχη βραδιά στους φίλους του Συλλόγου την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο Λευκάδας. Τόσο η εκπληκτική ερμηνεύτρια, Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις πιο χαρισματικές φωνές της γενιάς της, ο υπέροχος Ντίνος Γιαννακός (φιλική συμμετοχή), αλλά και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Κωσταντίνος Τσίντζας μαζί με τους νέους της μαντολινάτας, απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Ορφέα Αποστόλης Καραβίας, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ο δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας Έλενα Κατωπόδη, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. 

Ερμηνεύτρια: Ρίτα Αντωνοπούλου

Φιλική συμμετοχή: Ντίνος Γιαννακός

Καλλιτεχνική Δ/νση : Κώστας Τσίντζας

Ενορχηστρώσεις: Μαρία Γιαννικοπούλου, Δημήτρης Γιαννικόπουλος, Κώστας Τσίντζας

 

Ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Ορφέας Λευκάδας ο οποίος ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1937 από ομάδα νέων, μελών της μαντολινάτας και από τότε, για 85 χρόνια προσφέρει τα μέγιστα στον πολιτισμό του νησιού, με κάθε είδους πολιτιστική και καλλιτεχνική δραστηριότητα. Μάλιστα, για το μεγάλο του πολιτιστικό έργο τιμήθηκε το 1993 με βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών.

Έκθεση εικόνων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…