Η ΕΕΕ ζωγραφίζει τοπία από τα Επτάνησα και στηρίζει τα όνειρα των νέων! Κύριο

Το Δ.Σ. της ΕΕΕ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης της νεολαίας και ανακοινώνει την έναρξη της κοινωνικής δράσης «Στηρίζουμε τα όνειρα των νέων ζωγραφίζοντας τα Επτάνησα» δημιουργώντας τον  κουμπαρά ονείρων. 

 

Στον κουμπαρά ονείρων αποταμιεύονται τα έσοδα από την πώληση διαφόρων εκθεμάτων, προϊόντων κ.α. αρχής γενομένης από τα έργα ζωγραφικής «Περιδιαβαίνοντας στα Επτάνησα», τα οποία απεικονίζουν τοπία από τα νησιά του Ιονίου Πελάγους, με το βλέμμα του καλλιτέχνη Μανώλη Ι. Βαλυράκη, σε μια προσφορά του ειδικά για την ΕΕΕ. 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν το έργο ή τα έργα που επιθυμούν (διαθέσιμα και αντίγραφα σε περιορισμένη ποσότητα) ανάμεσα σε όσα εκτίθονται και να συμβάλουν με τον τρόπο αυτό στην κοινωνική δράση της ΕΕΕ.

Η πώληση των χειροποίητων έργων τέχνης θα διαρκέσει από 03/01/2021 έως και 31/12/2021. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί όπως επίσης και ο παραλήπτης του, θα ανακοινωθούν με σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ΕΕΕ στις 03/01/2022, ύστερα από κλήρωση των αιτήσεων που θα έχουν κατατεθεί έως και τις 31/12/2021.

Για τους πίνακες με τοπία των Επτανήσων πατήστε ΕΔΩ

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…