Αντάμωμα πολιτισμών Ελλάδας-Γεωργίας στην Κέρκυρα

Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών θα πραγματοποιήσει το διήμερο 30/11 και 01/12 εκδηλώσεις με θέμα Αντάμωμα Ελληνο – Γεωργιανού Πολιτισμού στην Κέρκυρα σε συνεργασία με το Γεωργιανό Ινστιτούτο Αθηνών το Πολιτιστικό κέντρο «CAUCASUS» το Σύλλογο Ολυμπιονικών Ελλάδας και την Γεωργιανή Πρεσβεία στην Ελλάδα.


Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί:


Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018: Αποστολή αποτελούμενη από Ολυμπιονίκες, θα κάνουν επίσκεψη σε σχολεία της πόλης της Κέρκυρας καθώς και της Περιφέρειας (Κασσιώπη -Αχαράβη) ώστε να μιλήσουν στους μαθητές για τις Αξίες του Ολυμπισμού καθώς και τα αθλήματα που εκπροσώπησαν ( επικεφαλής της αποστολής θα είναι η Κα Κοζομπόλη Βούλα –Πρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών).


Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018: έχει προγραμματισθεί επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο Κέρκυρας από τους Ολυμπιονίκες κατά τις πρωινές ώρες.


Το απόγευμα τις ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κέρκυρας βράβευση των Ολυμπιονικών καθώς και μουσικοχορευτική βραδιά με τα Πολιτιστικά σωματεία των Σινιών και της Γεωργίας Caucasus, τον Χορευτικό Όμιλο Κέρκυρας, το Σύνολο Χάλκινων (Brass ensemble) την Soprano Λία Κολυτά του Ιονίου Ωδείου καθώς και την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών.Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.


Επίσης μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών, το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018 έχει προγραμματισθεί να επισκεφθεί την Κέρκυρα αποστολή της Γεωργιανής Πρεσβείας με επικεφαλής τον επιτετραμμένο Κον Giorgi ο οποίος και θα επισκεφθεί το Δήμο, την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…