Δήμος Λευκάδας: Δημοπράτηση έργου αποκατάστασης κρηπιδωμάτων ιχθυοτροφείου Αυλαίμων

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης και ορίστηκαν οι ημερομηνίες δημοπράτησης του έργου: «Αποκατάσταση κρηπιδωμάτων ιχθυοτροφείου (Αυλαίμων)», με προϋπολογισμό 212.000,00€, και θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της ΣΑΕ 022.

Το έργο συμπεριλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης της προστατευτικής λιθοδομής που οριοθετεί την έκταση του ιχθυοτροφείου Αυλαίμων, η οποία υπέστη σοβαρές βλάβες από τον σεισμό της 15 Νοεμβρίου 2015, καθώς και την τοποθέτηση προκατασκευασμένων στοιχείων σκυροδέματος για την κατασκευή των θυρίδων έμφραξης της ιχθυογέννησης. 

Οι παραπάνω εργασίες αποκατάστασης είναι απαραίτητες για να προστατευτεί το κρηπίδωμα και να είναι δυνατή η σύλληψη του γόνου των ψαριών, έτσι ώστε να είναι παραγωγική η λειτουργία του ιχθυοτροφείου.

Η ημερομηνία δημοπράτησης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού ορίστηκε η 22/6/2022, ημέρα Τετάρτη, και η ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών η 27/6/2022, ημέρα Πέμπτη.

 

                                                                        ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…