Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας: Ημερίδα ενημέρωσης θαλάσσιων ξενικών ειδών

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας προσκαλεί σε μια ενημέρωση από εκπροσώπους της iSea με θέμα την παρουσία και τις επιπτώσεις των θαλάσσιων ξενικών ειδών, καθώς και τον ασφαλή χειρισμό δηλητηριωδών ξενικών ειδών.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες σχετικά με τα ξενικά είδη της περιοχής, τα προτεινόμενα μέτρα μείωσης του πληθυσμού τους, καθώς και τους τρόπους προώθησης της κατανάλωσης τους.

«Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε και να ενημερωθείτε συμβάλλοντας στην προσπάθεια μας να αντιμετωπίσουμε την εξάπλωσή τους και να προστατεύσουμε τα μοναδικά θαλάσσια οικοσυστήματα του Ιονίου».

Η δράση διοργανώνεται από την περιβαλλοντική οργάνωση iSea σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας και τον Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και με την υποστήριξη του Ionian Environment Foundation.

 

Το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00–13:00, στη μικρή αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…