Ψηφοφορία για την ελιά ΕΥΔΟΚΙΑ: Περιβαλλοντολογικό μήνυμα από το Νηπιαγωγείο Όσσας Καναλίων Κέρκυρας Κύριο

Πολυμέσα

Συμμετοχή του Νηπιαγωγείου Όσσας Καναλίων Κέρκυρας στο Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό «Κάν'το να ακουστεί 2020»

Το Νηπιαγωγείο Όσσας Καναλίων Κέρκυρας συμμετέχει  στο Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό "Κάν'το να ακουστεί 2020"  με ένα συνεργατικό μήνυμα που προέκυψε μέσα από το eTwinning έργο "eTreeHuggers: 1,2, Tree, Hug the Trees with me", με τη συμμετοχή 16 σχολείων.

Κάθε σχολείο επέλεξε ένα δέντρο και συμπλήρωσε τη φράση "Αν κάθε μέρα". Όλες οι ηχογραφημένες προτάσεις ανέβηκαν στην πλατφόρμα του έργου όπου και ψηφίσαμε τις δημοφιλέστερες. Έτσι προέκυψε και η συγκεκριμένη συμμετοχή. Τα παιδιά φύτεψαν ένα δεντράκι στην αυλή τους και μέσα από ποικίλες βιωματικές δράσεις, προσπαθούν να προστατεύσουν τα δέντρα. Συγκεκριμένα συμμετείχαν τα παρακάτω σχολεία:

Νηπιαγωγείο Όσσας

12ο Νηπ. Βέροιας

29ο Νηπ. Σερρών

Νηπ. Κεντριου Κρήτη

Νηπ. Καναλίων Κέρκυρας

8ο Νηπ. Κιλκίς

4ο Νηπ. Πυλαίας

8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

14ο Νηπ. Χανίων

20ο Νηπ. Καρδίτσας

2ο Νηπ. Χαλκίδας

Νηπ. Λυκόγιαννης

2ο Νηπ. Μουδανίων

2ο Νηπ. Χρυσούπολης

Νηπ. Αυλωναρίου, Εύβοια

8 ΝΓ Αρτέμιδος

Ψηφίζουμε για το βραβείο κοινού πατώντας ΕΔΩ

Στην κατηγορία "ραδιοφωνικά μηνύματα, φίλτρο "νηπιαγωγείο", συμμετοχή "Αν κάθε μέρα " νο 4990.    

Ακούμε το μήνυμα και σε ένα περίπου λεπτό εμφανίζεται η καρδούλα. Πατάμε την καρδούλα και ψηφίζουμε. 

Με την ψήφο σας το Νηπιαγωγείο Όσσας Καναλίων Κέρκυρας επιβραβεύεται για την καταπληκτική δουλειά των παιδιών, στα πλαίσια ενός διαγωνισμού 15 νηπιαγωγείων της χώρας.Τα παιδιά με την βοήθεια των νηπιαγωγών τους Ελένη Γουναροπούλου και Ηρώ Παπαδοπούλου ετοίμασαν αυτή την υπέροχη εργασία μεγάλης οικολογικής σημασίας που αφορά την μνημειακή ελιά ΕΥΔΟΚΙΑ στο χωριό Στρογγυλή, η ο ποία  θα παρουσιαστεί στην Κέρκυρα κατά την διάρκεια του προγράμματος eTwinning στο οποίο συμμετέχουν, για το Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου. 

ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΣΣΑΣ
Ψηφίζουμε την προσπάθεια των παιδιών του Νηπιαγωγείου Όσσας της Κέρκυρας και προστατεύουμε το περιβάλλον!

Η Ψηφοφορία λήγει στις 03/4/2020 23:59 

 

Το myEptanisa  σας καλεί να στηρίξετε την προσπάθεια των παιδιών με την ψήφο σας, αποδεικνύοντας την αγάπη σας για το περιβάλλον και τις δράσεις που δημιουργούνται για την προστασία του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, τις διήμερες εκδηλώσεις που έλαβαν μέρος για την ανάδειξη του υπεραιωνόβιου ελαιόδεντρου ΕΥΔΟΚΙΑ από την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας τον Ιούνιο 2019 στα Βραγκανιώτικα και την Στρογγυλή Κέρκυρας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της για τη σχετική έρευνα, με το Πανεπιστήμιο Βοτανολογίας της Δρέσδης Γερμανίας.  

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…