Σελίδα 1 από 5

Κοινωνία

H Iερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων διοργανώνει μεγάλη Θρησκευτική Εκδρομή στους Άγιους Τόπος "Τάμα Ζωής".

Ο Πολιτιστικός σύλλογος του Πυργιού «Ο Αίνος», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό, Ιστορικό & Λαογραφικό σύλλογο Κεφαλονιάς & Ιθάκης «Το Ριφόρτσο», διοργανώνουν στις 12 Αυγούστου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.30, εκδήλωση στην πλατεία στο Χαράκτι του Πυργιού με θέμα: “Πυργί Κεφαλονιάς. Τα χωριά στους πρόποδες του μεγάλου βουνού μαρτυρούν σπουδαία ιστορία”.

Ο Σύλλογος  απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η "ΑΡΕΤΟΥΣΑ",  μας προσκαλεί στις Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις  που διοργανώνει στην Έυγηρο και τα Σύβοτα.

Η χορωδία Βουνιατάδων Κέρκυρας διοργανώνει Χορωδιακή Συνάντηση με τις χορωδίες : ANSAMBLUL DORELETUL Ρουμανίας και ΚΑΒΑΛΟΥΡΙΟΥ, στο χωριό των Βουνιατάδων στις 12 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:30 .

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας σας προσκαλεί να απολαύσετε την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο παρέα με τις υπέροχες μελωδίες του Νότη Μαυρουδή. Μαζί του ο κιθαριστής Γιώργος Τοσικιάν και η τραγουδίστρια 'Αρτεμις Ματαφιά. Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, ώρα 21.30, στο Ανοιχτό Θέατρο.

Ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Απόλλων Καρυάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγαδισάνων Πρόοδος, διοργανώνουν το "3ο Planetree Festival - Festvol3" στο Λαγκαδά Πηγαδισάνους το Σάββατο 5 Αυγούστου και ώρα 20:30.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας σε συνεργασία με το 7ο SEVEN Festival 2017 συμμετέχει για ακόμη μια φορά στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού στους αρχαιολογικούς χώρους για την Πανσέληνο του Αυγούστου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθακιάς και ο Αθλητικός Όμιλος Δόξα Λιθακιάς σε συνεργασία με το Δήμο Ζακύνθου,  διοργανώνουν βαρκαρόλα στο λιμανάκι του Αγίου Σώστη, στη Λιθακιά, το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:30.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Οθωνοί" διοργανώνει πανηγύρι την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 στους Οθωνούς. Προς διευκόλυνση όσων επιθυμούν να παρευρεθούν έχουν ανακοινωθεί τα δρομολόγια πρόσβασης.

Η Ένωση Νεολαίας Κυθήρων "Πορφυρίς" ανακοινώνει και φέτος τη διοργάνωση του καθιερωμένου φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 14 Αυγούστου.

Σελίδα 1 από 5

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…