Σελίδα 1 από 9

Κοινωνία

Το Πολιτιστικό Σωματείο «Ο Πάλιος » μας  προσκαλεί  στην εκδήλωσή με τίτλο «Έντεχνη  Κεφαλληνιακή  Μουσική  Πανδαισία» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής Σχολής Αργοστολίου στις 26 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή  και ώρα 7:00 μ.μ.

Με  το σλόγκαν «Δώστου μια καινούργια ζωή», πραγματοποιείται φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων από τις 18 έως τις 26 Νοεμβρίου και έχει στόχο την προώθηση και υλοποίηση δράσεων ευαισθητοποίησης για την αειφόρο διαχείριση των πόρων και των αποβλήτων από τους ευρωπαίους πολίτες.

Με αφορμή την επέτειο για την εξέγερση  του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης και τιμής στον ήρωα Κώστα Γεωργάκη.

«Περί δαίμονος και άλλων ερώτων» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης αφιερωμένης στη σύγχρονη επτανησιακή ποίηση που πραγματοποίησε η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας στο Αθηναίων Πολιτεία το βράδυ της Δευτέρας, 6 Νοεμβρίου. Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των ίδιων των ποιητών που τιμήθηκαν και με την δυναμική παρουσία του επτανησιακού κοινού που αγκάλιασε την εκδήλωση.

Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του πιστού αντιγράφου της εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Ηλιούπολης.

Η Κερκυραϊκή Καντάδα και Μαντολινάτα διοργανώνει και μας καλεί στην συναυλία με τίτλο «Ας θυμθούμε τα παλιά», την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας.

«Η προσφορά του Τάσου Αγαλιώτη – Κουκή στην Ζακυνθινή μουσικη παράδοση» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΑΝΩΛΙΕΣ», το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στις 19.00, στην Λέσχη «Ο Ζάκυνθος», Πλατεία Αγίου Μάρκου.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας στο πλαίσιο της «Ημέρας Δράσης για την Προβολή του Έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας» οργανώνει ξεναγήσεις σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους της πόλης της Κέρκυρας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, με θέμα: «Η αξιοποίηση του κόμβου Ψηφιακό Αρχείο Ι. Καποδίστρια στην εκπαιδευτική πράξη» Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον κερκυραϊκό τουρισμό προγραμματίζει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό να γίνει το τριήμερο 17, 18 & 19 Νοεμβρίου. Το Συνέδριο θα απασχολήσουν οκτώ θεματικές ενότητες που προέρχονται από την εμπειρία των φορέων, τον προβληματισμό για τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του τουριστικού ρεύματος και το βαθμό διάχυσης των εσόδων.

Σελίδα 1 από 9

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…