Σελίδα 1 από 99

Ο Αθλητικός Όμιλος «Πρόοδος» και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Ιθάκης διοργανώνουν εορταστική εκδήλωση το βράδυ των Χριστουγέννων και μας προσκαλούν στο Μορφωτικό Κέντρο Ιθάκης να διασκεδάσουμε με την ορχήστρα του Σταύρου Αντωνόπουλου.

Οι μέρες που έρχονται , αυτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , είναι πάντα φορτισμένες συναισθηματικά και φορτωμένες από την εσωτερική μας ανάγκη για δόσιμο , ψυχικό και υλικό , στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη .

O τίτλος του θεατρικού έργου «Πολύμνια» παραπέμπει σε πρόσωπο υπαρκτό και αφορά την Πολύμνια Σκαραμαγκά το γένος Ράλλη. Είναι η γυναίκα η οποία υποστήριξε υλικά και ψυχικά την ίδρυση, το 1897, της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας και του γνωστού σε όλους, «γιατρείου».

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι μας  καλεί σε δύο μοναδικά γλέντια με τους Ανάκατα, όπου το Ιόνιο συναντά το Αιγαίο, στο Πορτοκάλι (15 Δεκ – 21:30) και στις Αμπελοστράτες (17 Δεκ – 14:30).

 

Ποικίλες κδηλώσεις με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Δήμο Ζακύνθου απόλαυσαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού, ενών ετοιμάζονται πυρετωδώς και άλλες έως και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδενόμων του Γυμνασίου/Λυκείου Νυδρίου Λευκάδας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο πολυπολιτιστικό παζάρι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017. 

Σελίδα 1 από 99

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…