πριν από ένα χρόνο

Διεθνής διάκριση για τον Ζακυνθινό διαιτητή Κ. Ψάρρη – Συμμετοχή σε σεμινάριο της UEFA

Την παρουσία του σε μεγάλα γεγονότα που αφορούν τη διαιτησία συνεχίζει ο Κώστας Ψάρρης, ο οποίος θα συμμετάσχει στο διεθνές σεμινάριο της UEFA με την ονομασία Core. Μαζί του θα συμμετάσχουν ο Βαγγέλης Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας και ο Θανάσης Κόλλιας από την ΕΠΣ Ηλείας.


Πρόκειται για σημαντική διάκριση για τον Κώστα Ψάρρη, ο οποίος έχει την ευκαιρία να γίνει και επισήμως διεθνής διαιτητής, μια επιτυχία ποτέ ξανά δεν θα έχει καταφέρει διαιτητής από το νησί της Ζακύνθου.
Να πούμε ότι το σεμινάριο ήταν να γίνει μέσα στον Απρίλιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μέχρι το Φθινόπωρο.

Για την διάκριση του αναφέρθηκε και ο πρώην Γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου Χαράλαμπος Ραυτόπουλος:


«Θέλω να συγχαρώ τον διαιτητή της Ένωσης μας Κώστα Ψάρρη για την επιλογή του και συμμετοχή του στο σεμινάριο προεπιλογής διεθνών διαιτητών CORE που διοργανώνεται από την UEFA. Εύχομαι στον Κώστα πρώτα απ’ όλα να είναι υγιείς να ευοδωθούν οι κόποι του και σύντομα να τον δούμε σε παιχνίδια Ευρωπαϊκού επιπέδου.Η σχολή αυτή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, αποτελεί τον προθάλαμο για τους υποψήφιους διαιτητές που προορίζονται για διεθνείς,και ο Κώστας με πολύ δουλειά και με την αξία του πέτυχε να βρίσκεται εκεί που του αξίζει συμμετέχοντας έτσι στην αναβάθμιση της Ζακυνθινής Διαιτησίας».

 

To myEptanisa συγχαίρει τον διεθνή διαιτητή Κώστα Ψάρρη για τη διάκριση αυτή και εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!

 

Πηγή: imerazante.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…