πριν από 5 μήνες

Η Σπυριδούλα Καρύδη κορυφαία Νεάνιδα στίβου 2019

Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2019 ανέδειξαν οι φίλοι του στίβου μέσα από την ψηφοφορία που διενεργήθηκε στο site του ΣΕΓΑΣ

Για οχτώ ημέρες οι φίλοι του στίβου είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν αυτούς που ανά κατηγορία ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε. Στην κατηγορία Νεανίδων (Κ20) η Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ) με το χρυσό μετάλλιο του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 έφτασε εύκολα στην πρώτη θέση, αφού είχε το 70% της πίτας.

Η Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ) και ο Μίλτος Τεντόγλου (μήκος) απέσπασαν τον τίτλο σε Γυναίκες και Άνδρες, ενώ ο Χρήστος Φραντζεσκάκης (σφυροβολία) στους Εφήβους. Στα αγόρια και κορίτσια Κ18 ανκηρύχτηκαν κορυφαίοι  Γιάννης Καριοφύλλης (200μ) και Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (σπρίντερ).

Στο σύνολο τους οι παραπάνω αθλητές και αθλήτριες θα τιμηθούν με το βραβείο “Κοινού” στην γιορτή των Κορυφαίων, που θα διοργανώσει η ομοσπονδία την Πέμπτη (27/2) στις 18.30 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).

 

 

 Αναδημοσίευση από www.kerkyrasimera.gr

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…