Συμμετοχή του Ν.Α.Ο.Κέρκυρας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών Optimist στα Χανιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών Optimist, το οποίο διεξήχθη στα Χανιά, από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου 2019. 

 
 

Τη διοργάνωση του πρωταθλήματος ανέλαβε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων και συμμετείχαν συνολικά 345 νεαροί ιστιοπλόοι, αγόρια και κορίτσια έως 15 ετών.

Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με τρεις αθλητές, τον Χάρη Γουργό, τον Μανώλη Κάγκα και τον Γιώργο Λάτσα, συνοδευόμενους από τον προπονητή τους Ευγένιο Γιούργα. Οι αθλητές του ΝΑΟΚ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τον Χάρη Γουργό στον χρυσό στόλο να καταλαμβάνει την 57η θέση και ως πρώτος της Περιφέρειας ΒΔ Ελλάδας να προκρίνεται στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 2019. Στον χρυσό στόλο επίσης, οΜανώλης Κάγκας κατέλαβε την 78η θέση. Στον αργυρό στόλο, ο Γιώργος Λατσαςκατέλαβε την 70η θέση.

 

                       

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή τους!

Πήγη: naok.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…