πριν από 6 χρόνια

Ο Φαίακας Κέρκυρας νίκησε στο χάντμπολ τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Ο Φαίακας νίκησε το Σάββατο 3/11/2018 με σκόρ 16-17 τον Άρη στο «σπίτι του χάντμπολ» της Θεσσαλονίκης. Η κερκυραϊκή ομάδα στον αγώνα για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου Α2 χάντμπολ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι.

 

Προηγήθηκε στο πρώτο πεντάλεπτο 0-4 στο σκορ, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεση τους και ισοφάρισαν στο 15λεπτο, αλλά ο Φαίακας ξέφυγε πάλι κλείνοντας το ημίχρονο με 8-12 υπέρ του. Στην αρχή του Β΄μέρους η ομάδα του Νίκου Ριγανά ξέφυγε με πέντε γκολ διαφορά, ωστόσο στη συνέχεια έδειξε κουρασμένη, δίνοντας την δυνατότητα στον Άρη να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι. Μάλιστα δεκαπέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα πέρασε και μπροστά στο σκορ με 15-14. Οι παίκτες του Φαίακα, μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν βαθμούς ή βαθμό έβαλαν τα δυνατά τους και τελικά πέτυχαν σημαντική νίκη με 16-17. Η σύνθεση και οι σκόρερ του Φαίακα (Ν. Ριγανάς): Κουλούρης, Βάγιας, Κορακιανίτης 4, Μαντζουρογιάννης, Σουλάνης, Νάστος, Τσιλιμπάρης, Δόικας, Δελλής 2, Ριγανάς, Πάλλας, Τζούκας 3, Σκανδάλης 1, Πίτος 5, Ασμάνογλου & Τόμσον 1. Μετά τη νίκη αυτή, ο Φαίακας έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να είναι επικεφαλής στην βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α2 χάντμπολ.

 

Πηγή: kerkyrasimera.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…