Δυναμικό ξεκίνημα από το νεοσύστατο Σύλλογο Τοξοβολίας «Αρτέμιδα», στη Ζάκυνθο

Η τοξοβολία ήταν ένα άθλημα που έλειπε από τη Ζάκυνθο και από το φετινό καλοκαίρι απέκτησε το δικό του σωματείο, προκειμένου να καταφέρει να αναπτύξει τους σκοπούς του. Η ονομασία που φέρει ο νεοσύστατος Σύλλογος είναι  Τοξοβολικός Όμιλος Ζακύνθου «Αρτέμιδα» και συγκροτήθηκε σε σώμα τον περασμένο Ιούλιο, ενώ αναγνωρίστηκε και ως σύλλογος τοξοβολίας από την Ελληνική Ομοσπονδία τον Αύγουστο.

Τη νέα αυτή προσπάθεια έχουν αγκαλιάσει άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα και επιθυμούν να το κάνουν γνωστό στη Ζάκυνθο και κατέχουν δηλωμένα δελτία στην Ομοσπονδία. Άξιος προπονητής του Ομίλου ο Ιωάννης Παυλίδης καθηγητής φυσικής αγωγής στη Ζάκυνθο τα τελευταία χρόνια, και εκπαιδευτές ο Κυριάκος Βισβάρδης και ο Νικόλαος Μαρίνος. 

Για τις προπονήσεις των αθλητών (στα τμήματα παίδων και ενηλίκων) του συλλόγου θα χρησιμοποιείται το Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Λυκείου-Γυμνασίου Ζακύνθου έως ότου διευθετηθεί το θέμα και αποκτήσει δικό του χώρο.

Στις 7 Οκτωβρίου ο νεοσύστατος σύλλογος θα συμμετάσχει στον Πανελλαδικό αγώνα Τοξοβολίας στη Ναύπακτο (το 16ο TFG Lepanto).

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…