Με επετειακό χαρακτήρα το 30ο Kefalonia Gym Festival «Anna Pollatou»

Με το παρακάτω δελτίο τύπου η οργανωτική επιτροπή του 30oυ Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους- Kefalonia Gym Festival «Anna Pollatou», μας καλεί να παρακολουθήσουμε τη σπουδαία αυτή διοργάνωση στην Κεφαλονιά.

 

Όλα είναι έτοιμα για το 30ο Kefalonia Gym Festival «Anna Pollatou» που φέτος θα έχει επετειακό χαρακτήρα και θα φιλοξενήσει σημαντικές ομάδες από την Ελλάδα, αλλά και τη Βουλγαρία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, τη Σλοβενία και τη Λιθουανία.

Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει στο Αργοστόλι την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 20.30, με την καθιερωμένη παρέλαση των ομάδων που ξεκινάει από την πλατεία Καμπάνας και καταλήγει στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου. Εκεί, ακολουθεί στις 21.30 η τελετή έναρξης.

Μια μέρα αργότερα, την Παρασκευή 29 Ιουνίου πηγαίνουμε στο Ληξούρι, όπου στις 20.00 θα γίνει η πρώτη παρουσίαση των ομάδων, ενώ το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 20.00 θα συνεχιστεί το Φεστιβάλ με την δεύτερη παρουσίαση στα Φραγκάτα. Εκεί, ο καλλιτεχνικοχορευτικός σύλλογος Φραγκάτων «ο Μέρμηγκας» διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά ένα παραδοσιακό γλέντι προς τιμήν των ομάδων!

Όπως κάθε χρόνο η διοργάνωση κορυφώνεται την Κυριακή 1 Ιουλίου με την κεντρική εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, στις 18.00, όπου όλες οι ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια μοναδική παρουσίαση με πολύ κέφι, παιδικές φωνές, όμορφες χορογραφίες και κινήσεις.

Παράλληλα, το καθιερωμένο beach party το πρωινό της Κυριακής στο COSTA COSTA θα προσφέρει μερικές ακόμα όμορφες αναμνήσεις στους φετινούς συμμετέχοντες!!!

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Π.Ε. Κεφ/νίας, ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς ενώ η διοργάνωση έχει την άδεια της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Βαρβάρα Φίλιου, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής και ο Βλάσης Μάρας, Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής.

 Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ.

 

Περισσότερες πληροφορίες: http://kefalonia-gymfestival.gr 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…