Σελίδα 1 από 19

Λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή τους Αργύρη Γαλιατσάτου, ακυρώνεται η εμφάνιση των Nightstalker στο φετινό Saristra Festival. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου. Στη θέση τους στο line up του Σαββάτου 5/8 μετακινούνται οι Acid Baby Jesus, ενώ νέα προσθήκη (την Κυριακή 6/8) είναι ο ανερχόμενος Αυστραλός Montero με ένα πολύ ιδιαίτερο ήχο που μπλέκει την ψυχεδέλεια και το soft-rock.

Οι διαχειριστές της σελίδας του διαδικτυακού Λεξικού Λευκαδίτικης Διαλέκτου Νίκος Καββαδάς και Χρυσούλα Σκλαβενίτη μας προσκαλούν την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στις 20:30 στην παρουσίαση του διαδικτυακού λεξικού της λευκαδίτικης διαλέκτου – www.lexikolefkadas.gr

Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:30 στα  Βενετσιάνικα Ναυπηγεία θα παρακολουοθήσουμε τη συναυλία της Μπαντίνας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας.

Μια ακόμα σπουδαία συνεργασία στα πλαίσια του θεσμού Seven Festival θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 26 Ιουλίου στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

Αντιπροσωπευτικές επιλογές από τα τραγούδια της πλούσιας και χιλιόχρονης λαϊκής μουσικής παράδοσης της Κέρκυρας, θα παρουσιάσει σε δύο ακόμη εμφανίσεις του, ο Πολυφωνικός Χορός Κυνοπιαστών "ΓΕΙΤΟΝίΑ".

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρουσάδων στην Αστρακερή Καρουσάδων.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου στον κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων ΑΣΟΝ θα δώσει την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στις 9.30 μ.μ., στον κήπο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας, με τη στήριξη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Συναυλία Μουσικής Δωματίου.

Η χορωδία Κυθήρων "ΚΕΥΘΟΣ" παρουσιάζει αφέρωμα στο Νέο Κύμα με τίτλο "Μια φορά θυμάμαι...", την Κυριακή στις 23 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:30 στον πολυχώρο "ΖΕΙΔΩΡΟΣ" στο Καψάλι Κυθήρων, σε διδασκαλία Τίμου Λιγνού.

Μια απο τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις της φετινής θεατρικής σεζόν έρχεται στην Ζακυνθο στίς 24 Ιουλίου στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου σε συμπαραγωγή από το Εργοστάσιο Ονείρου & το Δη.Πε.Θε Ρούμελης.

Αυτό το καλοκαίρι η χαρισματική ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα συναντήσει για πρώτη φορά το μεγάλο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Σελίδα 1 από 19

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…