Σελίδα 1 από 49

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 8:30μ.μ. στον ξενώνα της εκκλησίας στα ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «οι Φαρακλάδες» σας προσκαλεί να χορέψετε παραδοσιακές καντρίλιες και γαϊτανάκι με ζωντανή μουσική και πλούσια λαχειοφόρο αγορά.

Ταξίδι στα Κύθηρα γεμάτο από εικόνες, ήχους και μνήμες πλημμύρισε η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στο διήμερο αφιέρωμα για το λουλούδι των Κυθήρων, το Σεμπρεβίβα, που πραγματοποίησε η ΙΟΝΙΟΣ Βιβλιοθήκη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, μέσα στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Θησαυροί των Επτανήσων».

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου οι Mind the Band εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος, με αφορμή το φετινό καρναβάλι και μας καλούν όλους  σ’ ένα ξέφρενο καρναβαλικό πάρτι γεμάτο μουσική, χορό, εγγυημένη διασκέδαση και πολλές – πολλές εκπλήξεις και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους!

Ένα νεοσύστατο Σωματείο με την ονομασία «Comitato Di Zante», γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 στη Ζάκυνθο έχοντας δύο άξονες, την προβολή του νησιού εντός & εκτός Ελλάδας μέσω των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιήσει κατά την διάρκεια του έτους, καθώς και η παροχή βοηθείας σε ευπαθής ομάδες του νησιού και όχι μόνο.

Η καρναβαλική επιτροπή της Κ.Ε.Δ.Η.ΚΕ. μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:00 στην Κεντρική Πλατεία του Ληξουρίου με το συγκρότημα «Έξω φρενών» στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι!

Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη, ενόψει των Αποκριών και του Καρναβαλιού και με βάση το πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης «Κάθε μήνα έχει θέμα», έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με το Β΄ Νηπιαγωγείο Ληξουρίου και την εκπαιδευτικό κ. Διαμαντίνα Σταθάτου έναν κύκλο τεσσάρων συναντήσεων με μαθητές στο χώρο της Βιβλιοθήκης με θέμα «Οι μάσκες, το σύμβολο του Καρναβαλιού».

O Δήμος Ιθάκης διοργανώνει και φέτος το Θιακό Καρναβάλι και μας καλεί να λάβουμε μέρος στις παρελάσεις των καρναβαλιστών και των αρμάτων, στις 10 Φεβρουαρίου στο Σταυρό και στις 18 Φεβρουαρίου στο Βαθύ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Συγκομιδής Κερκυραϊκού Κούμ Κουάτ 2018 που διοργανώθηκε από την Lazaris Distillery & Artisan Sweets τον Ιανουάριο 2018, στις εγκαταστάσεις της.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Α.Π. ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των Καρναβαλικών εκδηλώσεων 2018.

Σας γνωρίζουμε ότι ο Απόλλωνας Καρυάς διοργανώνει την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία Καρυάς εκδήλωση αφιερωμένη στα αποκριάτικα δρώμενα της πατρίδας μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί και παραδοσιακό τσίκνισμα.

Σελίδα 1 από 49

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…