Σελίδα 1 από 33

Tο Σωματείο για τα Δικαιώματα του Παιδιού «για τα παιδιά μας» και ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος διοργανώνουν φιλικό αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ των ομάδων Κερκυραϊκού Γ.Σ. και Α.Σ.Κ. «Κιβωτός του Κόσμου» το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 12.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κέρκυρας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ευγεριωτών Λευκάδος «Η ΑΡΕΤΟΥΣΑ» μας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκάδος και τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρουσάδων μας προσκαλεί στις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις του «Άη Γιάννη του Θεολόγου», στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο Μοναστήρι του Άη Γιάννη Καρουσάδων.

Στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του καλλιτέχνη Θεόδωρου Κοκκινίδη βρίσκεται ένα άγαλμα από κερί με τη μορφή της Ρένας Βλαχοπούλου.

Ο Δήμος Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Κερκυραϊκό Γ.Σ. και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ προκηρύσσουν τον αγώνα «Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας 2017» Η Διοργάνωση περιλαμβάνει: Αγώνα Ημιμαραθωνίου, 5 χλμ. (& για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων) και αγώνα 3 χλμ. για όλους (& για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) διοργανώνει Θεματικό Συνέδριο στα Κύθηρα, στο Ξενοδοχείο Kythea Resort στην Αγία Πελαγία, την 25η & 26η Σεπτεμβρίου 2017 με θέμα: «Νησιωτική Πολιτική-Τοπική Αυτοδιοίκηση και Νησιωτικότητα» όπου και θα παρουσιαστεί η μελέτη με τίτλο «Νησιωτική Πολιτική-Τοπική Αυτοδιοίκηση και Νησιωτικότητα».

O Σκακιστικός Σύλλογος Ζακύνθου διοργανώνει το 2ο Νεανικό Σκακιστικό Τουρνουά, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και από 10:30 έως 14:00, στο φουαγέ του κινηματογράφου Φώσκολος.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται ο νυχτερινός αγώνας δρόμου στο νησί της Ζακύνθου (Zakynthos Night Run). Ο αγώνας διεξάγεται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και οργανώνεται από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου.

Tην Κυριακή, 1η Οκτωβρίου 2016 ξαναρχίζουν, με τη Χάρη του Θεού, οι παιδικές και νεανικές συντροφιές στις ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Tην Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα παρουσιαστεί στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας tο νέο βιβλίο του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ηλία Θερμού.

Σελίδα 1 από 33

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…