Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 17:03

Γιώργης Π. Κασιμάτης - Δρυμωνιάτης, Συγγραφέας-Ποιητής

Ο Γιώργης Π. κ-Δρυμωνιάτης, γεννήθηκε στα Κύθηρα στα μέσα του περασμένου αιώνα (1954) και ζει κάπως ακόμα. Ως τα δεκαοχτώ του έζησε και μαθήτευσε στο τετραπέλαγο νησί του κι ύστερα μετανάστευσε στην Αθήνα, οπού διαβιεί μέχρι σήμερα. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών και τα προς το ζην τα εξοικονόμησε εργαζόμενος ως Οικονομολόγος. Τα προς το ευ ζην τα διασφάλισε μέσα από την αγάπη του προς το λόγο και προς τις τέχνες, κυρίως ως δέκτης των ωφελημάτων τους, αλλά και ως ερασιτέχνης δημιουργός. Έχει εκδώσει τρία βιβλία μέχρι τώρα.
Τις ΚΟΥΡΙΟΖΙΚΕΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΙΚΕΣ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ( Διηγήματα στο τοπικό ιδίωμα του νησιού, ΚΥΘΗΡΑΪΚΑ, 1999), το ΟΙ Θ8 ΚΙ Ο ΞΑΠΟΔΩ ( Κωμωδία με Θεούς και Ανθρώπους, σε τέσσερις πράξεις, ΚΥΘΗΡΑΙΚΑ 2008) και το ΤΑΦΟΣ ΜΕ ΘΕΑ (Μικρή μυθιστορία, ΖΑΘΕΟΝ ΠΥΡ 2012).
Η ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ , είναι η πρώτη του ( από τις δεκαοχτώ του) Ποιητική συλλογή που εκδίδεται σε χαρτί. Πλην από το μέγα βραβείο της αγάπης των πολλών εκ του φυσικού , αλλά και διαδικτυακών φίλων του , δεν έχει βραβευθεί ποτέ και για τίποτε, παραμένοντας έτσι αλώβητος από τα συστήματα κι ανεξάρτητος από τις εξουσίες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…