«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017»: Εκδηλώσεις από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ στις 20 Αυγούστου 2017

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017», τα σχήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), θα παρουσιαστούν την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 9:00μμ.:

 

ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΘΩ, η Φιλαρμονική Λειβαθούς  «Χαρίλαος Χωραφάς», υπό την δ/νση του Γρηγόρη Βαγγελάτου & η Χορωδία & Μαντολινάτα Λειβαθούς, υπό την διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά, θα χαρίσουν στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας, μια βραδιά μουσικής απόλαυσης και νοσταλγίας, σε μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο των Κουρκουμελάτων

ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ, η Χορωδία Ληξουρίου «Τζώρτζης Δελαπόρτας» υπό την διεύθυνση του Σπύρου Θεοτοκάτου θα πραγματοποιήσει συναυλία στον Αύλειο χώρο του Α΄ Δημοτικού σχολείου.

ΣΤΗ ΣΑΜΗ, η Φιλαρμονική Σάμης «Θέμος Αμούργης» υπό την διεύθυνση του Γεράσιμου Γεωργόπουλου, θα πραγματοποιήσει μουσική Περατζάδα στην παραλιακή οδό της πόλης με αφετηρία το Λιμεναχείο.                       

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…