Αναστολή Προγραμματισμένης Ετήσιας Τακτικής Γεν.Συνέλευσης της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας Κύριο

Το Δ.Σ. της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, αναστέλλει την προγραμματισμένη ετήσια Γ.Σ. των μελών/εταίρων της, εναρμονιζόμενη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), αλλά και με τα έκτακτα μέτρα πρόληψης και προστασίας, για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο κοινωνικό σύνολο και μας προτρέπει να «Μείνουμε σπίτι»:

ΑΘήνα 15 Μαρτίου 2020

Αγαπητά/τοί μέλη/εταίροι της Ε.Ε.Ε., 

Η ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΔΑΔΑΣ, με αίσθημα ευθύνης και εναρμονιζόμενη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), όπως επίσης και με τα έκτακτα μέτρα πρόληψης και προστασίας, για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο κοινωνικό σύνολο, ενημερώνει ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.: 

αναστέλλει την προγραμματισμένη  ετήσια τακτική γενική συνέλευση μελών της Ε.Ε.Ε., που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Π.Ε.Ψ.Α.Σ.Ε ΕΛΤΑ Α.Ε. στις 22 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:00 (με τυχόν επαναληπτική στις 29 Μαρτίου 2020), για μετά την άρση των περιοριστικών – προληπτικών μέτρων από τις αρμόδιες αρχές. 

 Για τη νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.  

«Μένουμε σπίτι, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα προστασίας

 για το καλό το δικό μας  και των συνανθρώπων μας»

 

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Για την πρόσκληση της Γ.Σ. πατήστε ΕΔΩ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…