Ο Δημήτρης Βερύκιος στην παράσταση «ΠΑΘΟΣ» πρωταγωνιστεί στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδος

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυωτών «ΝΗΡΙΚΟΣ», σας προσκαλεί στην παράσταση λόγου και μουσικής «ΠΑΘΟΣ» στο πνεύμα και την αισθητική της Μεγάλης Εβδομάδος, που διοργανώνει την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 και ώρα 21.15 μμ., στον Ιερό Ναό Θείων Ταξιαρχών Καρυωτών (μετά το πέρας της Ιεράς Ακολουθίας).

Ο Δημήτρης Βερύκιος διαβάζει με τον δικό του τρόπο αποσπάσματα από Ιερά κείμενα που αναφέρονται στο Θείο πάθος και η Ντομένικα Ρέγκου ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια γνωστών συνθετών μας (Χατζηδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Παπαθανασίου κά) σε ποίηση σπουδαίων Ελλήνων ποιητών όπως Σεφέρης, Γκάτσος, Ρίτσος κά.

Μια καλλιτεχνική σύνθεση με σεβασμό και αγάπη στον άνθρωπο που πάσχει δεμένος στα δεσμά του και στον Θεό που, πάσχοντας ως άνθρωπος, λυτρώνει και σώζει με την θυσία του και την Ανάσταση του!


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ

Πληροφορίες: 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΥΩΤΩΝ – ΝΗΡΙΚΟΣ
Έδρα: πρώην Δημοτικό Σχολείο Καρυωτών

ΤΗΛ.: 6983909540

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…