πριν από 4 χρόνια

Ο εναέριος χορός "Η Ελλάδα έχει ψυχή" της Κατερίνας Σολδάτου στη γέφυρα της Χαλκίδας!!!

Πολυμέσα

Η Ελληνίδα αθλήτρια και performer εναέριου χορού, Κατερίνα Σολδάτου, ανέβηκε στην Γέφυρα της Χαλκίδας και εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την εμφάνιση της, σε ύψος 35 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

«Στόχος του πρότζεκτ Greece Has Soul είναι να προωθήσει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση εδώ στη χώρα αλλά και στο εξωτερικό και να υπενθυμίσει στον κόσμο τη μακρά ιστορία της Ελλάδας», δήλωσε για την τολμηρή προσπάθειά της. 

Τα πανιά θα μπορούσαν να είναι η προέκταση του εαυτού της. Το σκηνικό, ο χώρος που ξεκουράζεται το βράδυ γυρίζοντας στο σπίτι. Η Κατερίνα Σολδάτου νιώθει τόσο άνετα όταν χορεύει στον αέρα, που αισθάνεσαι ότι είναι στο φυσικό της περιβάλλον.

Οι κινήσεις της δυναμικές, ωστόσο αρμονικές και ισορροπημένες, στροβιλίζουν το σώμα της πάνω από τη θάλασσα της Σαντορίνης με θέα την Καλντέρα και μόνη μουσική την πρωινή αύρα. Το εντυπωσιακό βίντεο της εκπαιδεύτριας, χορογράφου και performer εναέριου χορού Κατερίνας Σολδάτου, ονομάζεται Η Ελλάδα έχει ψυχή.

Με εκπληκτικά πρότζεκτ που κόβουν την ανάσα στο ΟΑΚΑ, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο The Mall, και σε άλλα σημεία η εκπαιδεύτρια μάς επανασυστήνει έναν εντυπωσιακό τρόπο εκγύμνασης.

Στόχος του project “Η Ελλάδα έχει ψυχή”είναι η ανάδειξη της ομορφιάς της Ελλάδας και ιστορικών της τοπίων μέσα απο τον εναέριο χορό. Δηλαδή το πάντρεμα της ιστορικότητας και του Ελληνικού τοπίου με τη μουσική, την εικόνα, και τον εναέριο χορό.

Η Κατερίνα Σολδάτου έχει σπουδάσει δώδεκα χρόνια χορό και είναι κάτοχος διπλωμάτων Jazz και Modern Dance του RAD (Royal Academy of Dancing του Λονδίνου) και είναι πιστοποιημένη δασκάλα Aerial Yoga και κάτοχος BSc (Mktg) Deree College. Αθλήτρια στίβου σε ομάδες του Πανελλήνιου ΓΣ και της Φιλοθέης στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ταυτόχρονα, αλλά και μέχρι σήμερα ασχολήθηκε με διάφορες μορφές γυμναστικής και πολεμικών τεχνών (windsurfing, kick boxing, kung fu, κ.ά.).
Τα τελευταία χρόνια, μετά από μακρόχρονη έρευνα σε θέματα τέχνης και χορού αλλά και έντονης πρακτικής και διδασκαλίας, κατέληξε σ τον “Εναέριο Χορό” (Aerial Dance).

Με καταγωγή από Λευκάδα η Κατερίνα πρόκειται να μας εντυπωσιάσει με την παρουσία της στο Fiesta Del Kanal στα τέλη του Ιούλη, ενώ μιλώντας στον Prisma 91,6 εξέφρασε την επιθυμία της να προωθηθεί και η Λευκάδα μέσω του Greece has soul, μια εξαιρετική ιδέα στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του νησιού.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…