21η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων στις Σινιές

Ο Μορφωτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών πιστός και φέτος στο ραντεβού με την παράδοση διοργανώνει την 21η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων ΣΙΝΙΕΣ 2018, την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 στο Περιστύλιο των Ανακτόρων Γεωργίου και Μιχαήλ και το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 στην Ελαιουργεία Σινιών η ώρα έναρξης και των δυο ημερών είναι στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην φετινή εκδήλωση συμμετέχουν:

1. Ensemble folk Dance group «ARAKS» (ΑΡΜΕΝΙΑ)
2. Gero Axular Dantza TALDEA (ΙΣΠΑΝΙΑ – ΧΩΡΑ ΒΑΣΚΩΝ)
3. Shanghai Little Star (ΚΙΝΑ)
4. Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Αθλητικού Συλλόγου Ηρακλής
5. Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιώπης
6. Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών
7. Χορωδία Μορφωτικού - πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών «Ο Απόλλων» Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής :
Τετάρτη 18/07 στον Αγιο Στέφανο Σινιών η χορωδία του Συλλόγου θα ανοίξει εορταστικά το Φεστιβάλ , επίσης θα πραγματοποιηθεί μικρή παρέλαση των ξένων χορευτικών. Παρασκευή 20 / 07 – εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πόλης και συνάντηση με τον Δήμαρχο από τις αποστολές των συγκροτημάτων για ανταλλαγή δώρων και καλωσόρισμα των καλεσμένων στην πόλη μας , θα ακολουθήσει παρέλαση των συγκροτημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατάληξη στο περιστύλιο των ανακτόρων για την έναρξη του Φεστιβάλ.
Σάββατο 21/07 – 2 ημέρα της συνάντησης στην Ελαιουργεία Σινιών.

Η εκδήλωση αυτή του Συλλόγου τελεί υπό την αιγίδα του CIOFF καθώς και του Ομίλου για την UNESCOΤεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και έχει την στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κέρκυρας , του Επιμελητηρίου Κέρκυρας , της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας, του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας.

Θερμές ευχαριστίες για την στήριξή στους χορηγούς επικοινωνίας ( ΕΡΤ-3 , CorfuTV, CorfuLand , ΕΡΤ Κέρκυρας, PopFM , Κύμα FM , Καθημερινή Ενημέρωση, Η Κέρκυρα Σήμερα, Το Καρφί , Παρασκήνιο ) , επίσης στις Κερκυραϊκές (τοπικές και μη) επιχειρήσεις για τις προσφορές τους και τις χορηγίες τους καθώς και στους ακούραστους εθελοντές του Συλλόγου.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην διάσωση του ΕΡΙΜΗΤΗ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…