πριν από 4 χρόνια

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής "Ομόνοια" Γαστουρίου αφιερωμένες στην προστάτιδα του χωριού

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Γαστουρίου ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει γνωστό το πρόγραμμα των εκδηλώσεων προς τιμήν της προστάτιδος του χωριού και της Φιλαρμονικής Υ.Θ. Οδηγήτριας και του εορτασμού της συμπληρώσεως 119 ετών από την ίδρυση της Φιλαρμονικής.

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, 21.00, Πλατεία Γαστουρίου: Συναυλία του Μουσικού Σώματος της Φιλαρμονικής. Διευθύνει ο αρχιμουσικός Σπ. Ράλλης.

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, 11.15, Αίθουσα Φιλαρμονικής: Δεξίωση επί τη ευκαιρία της συμπληρώσεως 119 ετών από την ίδρυση της Φιλαρμονικής.

Ανακοινώνεται, επίσης, ότι διοργανώνεται για τους παραπάνω λόγους διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι στην Πλατεία Γαστουρίου στις 22 και 23 Αυγούστου 2017 από τη Φιλαρμονική Γαστουρίου ΟΜΟΝΟΙΑ, το Σύλλογο Απανταχού Γαστουριωτών Αθηνών Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ και το Σύλλογο Γυναικών Γαστουρίου Υ.Θ. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…