Ο Κώστας Χατζής σε μια μοναδική συναυλία στήριξης για τον "ΠΑΟ ΕΥΓΕΡΟΣ"

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και Ερμηνευτής Κώστας Χατζής , σφράγισε μια ολόκληρη εποχή , υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του. 

Με το άκουσμα των στίχων «Σπουδαίοι άνθρωποι  αλλά,  η μοναξιά τους παγώνει, …»  λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο.  Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά:

«Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Μαζί του τραγουδούν  η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.

 

Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο Γήπεδο ΦΑΡΑΚΛΑΤΩΝ, στις 9.30μμ.

Θα υπάρχει άνετο πάρκινγκ, αναψυκτήριο και όλοι οι δρόμοι θα είναι ανοικτοί.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος»,

Café BAROQUE, Βιβλιοπωλείο Νεόφυτος, Ξυλεμπορική.

ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ: στο Καφενείο

ΛΗΞΟΥΡΙ: Βιβλιοπωλείο Happy House.

ΣΑΜΗ: Βιβλιοπωλείο ΜΑΜΟΥΘ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€ στην ΕΙΣΟΔΟ 12€

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…