«Ο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ, μας ταξιδεύει» στη Μονή Λαζαριστών σε μια μαγική βραδά

Μια μαγική βραδιά ποίησης και μουσικής αφιερωμένη στον ταξιξδευτή - ποιητή μέσα από ποιήματα, κείμενα και εμβληματικές μελοποιήσεις, με σπουδαίους Έλληνες ερμηνευτές.

Παρουσίαση-αφήγηση Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Τραγουδούν: Μαρίζα Κωχ, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαιδής, Ηλίας Βαμβακούσης

Σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
MOYSA Συμφωνική ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση MOYSA Θοδωρής Παπαδημητρίου
Μουσική διεύθυνση -ενορχηστρώσεις Κώστας Ματσίγκος
Κείμενα- λογοτεχνική μελέτη Άννα Μυκωνίου

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ 18,00 € 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 12,00€ (viva.gr)

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Λόγω της πανδημίας του COVID-19 και των σχετικών μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία, το Φεστιβάλ Επταπυργίου έχει μεριμνήσει για την εφαρμογή ειδικών μέτρων στον Άυλειο Χώρο της μονής Λαζαριστών, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι θα παρευρεθούν σε αυτές. Η διεξαγωγή των εκδηλώσεων θα είναι ασφαλής, αφού θα γίνει με πολύ αυστηρές προδιαγραφές. Συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ ενσωμάτωσε στους κανονισμούς λειτουργίας του τα υγειονομικά μέτρα που θέσπισε η Ελληνική Κυβέρνηση για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων σε ανοιχτά θέατρα. Τα ειδικά μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους των εκδηλώσεων. Οι διαδρομές και οι πύλες εισόδου και εξόδου των θεατών έχουν διαφοροποιηθεί, έτσι ώστε να μην σημειώνεται μεγάλη συγκέντρωση κοινού έξω από τα θέατρα. Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί και υποδεικνύονται από τους ταξιθέτες. Συνοπτικά, και για την ενημέρωση του κοινού, αναφέρουμε ότι προβλέπονται τα εξής: • Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδό τους στο θέατρο, και μέχρι την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, καθώς και κατά την έξοδό τους από τον χώρο. • Τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των προσώπων στις διαδρομές από και προς τους χώρους των εκδηλώσεων, στους χώρους υγιεινής (τουαλέτες) και στο ταμείο. • Αποφυγή συγχρωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους (χώροι ακύρωσης εισιτηρίων, τουαλέτες κλπ). • Στις εισόδους επί των οδών Κολοκοτρώνη και Αλκιβιάδου, δεν θα επιτρέπεται η παραμονή των θεατών, αλλά μόνο η διέλευσή τους προς τα σημεία ακύρωσης εισιτηρίων. • Απαγόρευση παραμονής στις ροές ελέγχου εισιτηρίων • Ρητή απαγόρευση της αυτόβουλης μετακίνησης θεατών σε καθίσματα άλλα, από αυτά που αναγράφονται στα εισιτήριά τους, καθώς και της μετακίνησης των φορητών καθισμάτων. Με δεδομένο ότι όλες οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και κατανεμημένες με βάση τις οδηγίες για την τήρηση των αποστάσεων που έχουν δοθεί από τα αρμόδιους φορείς. • Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη κοινού στα καμαρίνια καλλιτεχνών • Συμμόρφωση του κοινού, προς τις υποδείξεις του προσωπικού ασφάλειας και εξυπηρέτησης. Ο διοργανωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει την απομάκρυνση από τον χώρο της εκδήλωσης κατόχου εισιτηρίου που δεν συμμορφώνεται με τα προαναφερόμενα μέτρα και κανονισμούς. Συνιστάται η αγορά των εισιτηρίων πριν από την ημέρα της εκδήλωσης ηλεκτρονικά (viva.gr) Συνιστάται επίσης η έγκαιρη προσέλευση, σύμφωνα με την προτεινόμενη ώρα που αναγράφεται στο εισιτήριο, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού.

 


Πηγή: cityportal.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…