πριν από 7 μήνες

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ:Η μεγάλη μουσική εκδήλωση στο Άλσος Ανεμόμυλου σε Σκηνοθεσία Πέτρου Γάλλια

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 21:30:Για κάποιο λόγο, γιατί έτσι μας έχει συνηθίσει ίσως, τις Πανσελήνους του καλοκαιριού οι Κερκυραίοι τις έχουμε συνδέσει με τον μοναδικό Πέτρο Γάλλια. Έτσι λοιπόν, φέτος, τον Ιούλιο αυτή τη φορά, ο Πέτρος Γάλλιας με τον ταλαντούχο και πολύ ενεργό σε ό,τι έχει αναλάβει, Παντελή Κοντό (πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Ανεμόμυλου), διοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία – ελεύθερη για το κοινό – στο Άλσος του Ανεμόμυλου στις 5 Ιουλίου με τίτλο “Gracias A La Vida”.

 

Πρόκειται για μουσική βραδιά στην Πανσέληνο του Ιουλίου. Ένα “Ευχαριστώ στη Ζωή” με ποιήματα και τραγούδια για το φεγγάρι. Η συναυλία έχει οριστεί για τις 5 Ιουλίου στις 21:30.

Οι συμμετέχοντες

Συμμετέχουν  οι Νίκος Άνθης, Γιώργος Βλάχος, Ιωάννα Βλάχου, Σταμάτης Καρύδης, Πέτρος Καρύδης, Παντελής Κοντός, Δημήτρης Ντάλλας, Κωνσταντίνος Παλαιολόγου, Έλενα Ρίστοβα, και η Χορωδία “Θωμάς Φλαγγίνης”. Στο πιάνο ο Κώστας Κατωμέρης ενώ στην παρουσίαση  και τη Σκηνοθεσία ο Πέτρος Γάλλιας.

Πρόκειται για συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού ΣΥλλόγου ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ, του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήων καθώς και ΣΥ.Π.Α.Π. Κερκύρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…