πριν από 11 μήνες

Η 1η Συνάντηση Μαθητικών και Φοιτητικών Μουσικών Συνόλων στην Ιόνιο Ακαδημία

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του γόνιμου διαλόγου και της συνεργασίας του με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, διοργανώνει με την ευγενική υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων την 1η Συνάντηση Μαθητικών και Φοιτητικών Μουσικών Συνόλων στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο με υπεύθυνη διοργάνωσης και γενική συντονίστρια τη συνθέτιδα, μουσικολόγο και μέλος ΕΕΠ του τμήματος Μαρία Ντούρου.

 

Η συνάντηση φιλοδοξεί να είναι μία συνοδοιπορία με πολλά “συν” για τους συμμετέχοντες μαθητές και φοιτητές οι οποίοι, ως ερμηνευτές και ακροατές ενός πολυστιλιστικού μουσικού ρεπερτορίου, θα ταξιδέψουν στον κόσμο της μουσικής. Παράλληλα θα ενημερωθούν για τη λειτουργία και το έργο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών με σύντομη εισαγωγική ομιλία της Μαρίας Ντούρου.


Συμμετέχουν τα Μουσικά Σύνολα: Χορωδία του Pierce Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Διεύθυνση: Δώρα Παναγοπούλου - Συμπράττουν οι φοιτητές: Σοφία - Μαρία Βερίνη, Γεώργιος Παπασπύρου, Διονύσης Σκούρτας.

Ορχήστρα του Pierce Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος


Διδασκαλία - Διεύθυνση: Ορέστης Χατζηνάκης


Συμπράττουν ο καθηγητής φυσικής του σχολείου Αγγελής Τριανταφύλλου, βιολί και οι φοιτητές: Ανδρέας Καρβούνης, βιολί, Αριάδνη Καραπιπέρη, Ηλιάνα Τεστέμπαση, φλάουτο, Ριζά-Ζαχαρίας Χασάνι, κλαρινέτο. 


Μαντολινάτα Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας


Διδασκαλία: Άννα Δελαπόρτα, Σοφία Μάζη, Γιάννης Τσοπάνογλου


Διεύθυνση: Νίκος Κουβαράς. Συμπράττει η Κωνσταντίνα Μπεγνή.


Σύνολο Διεύθυνσης Παιδικής, Σχολικής και Νεανικής Χορωδίας


Διδασκαλία: Χριστίνα Καλλιαρίδου


Διεύθυνση: Άγγελος Κυδωνιεύς


Ερμηνεύουν: Αντιγόνη Γκόγκη, Δέσποινα Καρακούση, Μαρία Κεφαλίδου, Χρίστια Κομοδρόμου, Εμμανουέλα Μανωλάτου, Αμαλία Μπελιά, Κατερίνα Μπουμπάρα, Ανδριάννα Νεαμονίτη, Αγγελική Παναγιώτου, Μαρία Πετρούλια, Νικολέτα Σκορδίλη, Ανδριάνα Συρίμη.

 
Σύνολο Τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου


Διδασκαλία: Στέφανος Ανδρεάδης, Δήμος Δημητριάδης, Γιώργος Κοντραφούρης. Ερμηνεύουν: Δημήτρης Οικονομόπουλος, κιθάρα, Αλέξανδρος Λυκοθανάσης, πιάνο, Πρόδρομος Δίγκας, κοντραμπάσο, Αντρέας Αλαμάνος, ντραμς.

Τεχνική υποστήριξη: Βαγγέλης Πανδής

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 - Ώρα: 12μ. Ιόνιος Ακαδημία.

 

Πηγή: enimerosi.com

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…