Η Santa Barbara Guitar Orchestra έρχεται στο Αργοστόλι

Η πολυβραβευμένη κιθαριστική ορχήστρα και ο καταξιωμένος αρχιμουσικός της Αλέξανδρος Παπαρίζος θα αναλάβουν να μας μεταφέρουν στις γειτονιές της Σεβίλλης, το Λιμάνι του Μπουένος Άιρες, τις σκηνές της Βενετίας, τα νησιά της Καραϊβικής, την Ανδαλουσία, το Χόλιγουντ, τις γειτονιές της Αθήνας.

 

Ο Βιβάλντι και ο Αλμπινόνι θα συμπράξουν με τον Μπιζέ και τον Λόρκα, ο Γκαρντέλ και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου με τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη και η παράδοση με την όπερα και την έντεχνη δημιουργία.
Η διεθνούς φήμης κοντράλτο Μαρίτα Παπαρίζου, μετά τον πρόσφατο θρίαμβό της στην Εθνική Λυρική Σκηνή, θα μας χαρίσει στιγμές μοναδικές σε απρόβλεπτες ερμηνείες. Επί σκηνής θα βρεθεί και η Αντρική Χορωδία Αργοστολίου σε ελληνικά ακούσματα.
Τέλος, θα απολαύσουμε τον βιρτουόζο Σπύρο Κουκάκη στην κιθάρα και τον Γιάννη Καλκάνη στα κρουστά.
Ελάτε να ταξιδέψετε στην ιστορία, την παράδοση, τα κινηματογραφικά εκράν!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020, στις 21:00 με τιμή εισιτηρίου 15 €.

Προλογίζει ο κύριος Γεράσιμος Γαλανός

Η προπώληση ξεκινά την Τετάρτη 05/02 στα σημεία:
Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» | Λεωφόρος Βεργωτή 16, Αργοστόλι
BookMark 174 Βιβλιοπωλείο | Λεωφ. Βεργωτή 172, Αργοστόλι
Perfetto Cafe | Ανδρέα Χοϊδά & Κρήτης, Αργοστόλι 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτιστικό Περιοδικό Ποικίλης Ύλης
ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

myEptanisa

Τ.Θ. 62043
Τ.Κ. 15201, Χαλάνδρι

Τηλ. & Fax: 2106017441

e-mail: info(at)myeptanisa.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο myeptanisa.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας με τους όρους χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες…